Jag har fått mitt porträtt målat i akvarell av Alicia Sivert, baserat på dessa bilder. Helt fantastiskt. Vilken ära! Jag citerar en kommentar som jag kan skriva under på “Det känns som att du alltid gör dem så raka och ärliga och respektfulla men samtidigt vackra, drömska och sagofulla“. Följ länken för att se hela porträttet i detalj.

Jag har fått mitt porträtt tecknat tidigare, även om det var några år sedan, så jag tänkte att jag kunde visa några som jag har sparat. (De elaka karikatyrerna kan vi ju skippa). De här teckningarna är båda ritade av Heléne Eriksson. Baserat på ett foto i den här serien och och det här fotografiet.

Untitled

Jag har också fått porträttet nedan, gjort av Trace McClintock från det här fotot, på mig när jag hade dreads.

Torn by Trace McClintock

avtryck

  1. Wow, vilket gott sällskap jag befinner mig i! Kul att se andra tolkningar – och hur du har inspirerat flera 🙂 Sista porträttet är helt magiskt, herregu.

  2. Pingback: 2015 I juli, augusti, september. | REAKTIONISTA

Kommentera