Februariporträtt Wilda - reaktionista.se

Jag har tagit ett beslut om att pausa mitt bloggande och mina sociala medier på obestämd tid. Det har varit svårt att inse att jag varken har tid eller kraft över till det just nu. Jag har kämpat med att få det att fungera men har nu accepterat faktum. Jag behöver ta detta beslut för att få ordning på min hälsa och reda ut mina prioriteringar.

Den dagen jag kommer tillbaka behöver jag känna att jag kan göra mig själv rättvisa. Både i att det ska vara hållbart men också i att jag vill kunna göra det helhjärtat.

Alla gamla inlägg finns kvar även om uppdateringarna uteblir. Jag kommer att sakna er. Jag hoppas att ni kommer att sakna mig. Var rädda om er tills vi hörs igen. Det ska jag vara. Det är just därför jag tar en paus nu.

Med kärlek för alla dagar tills vi ses igen,

12 kommentarer

  1. Ett klokt beslut. Det är SÅ viktigt att prioritera. Vi finns här den dag du kan, orkar och vill komma tillbaka. Annars finns vi här ändå, i andra former. ❤️❤️❤️ Stor kram fantastiska Wilda.

  2. Kära Wilda,

    jag ser fram emot att träffa dig igen. Fram till dess kommer jag sakna dig. Tack för många vackra stjärn- och andra ögonblickar. Jag önskar dig en trevlig tid och förhoppningsvis Asla kommer att bli bra snart igen.

    Kram! ❤,
    Hans

  3. Jag kommer sakna dina inlägg, din livsklokhet och dina sätt att stjärnbeströ ljuspunkter även i de mörkaste tider men gläds åt att du aktivt tar den tid behöver till DIG. Fina själ – ta hand om dig, din hälsa och prioriteringar.

Kommentera