Januari i rörelse. I denna vlogg får du följa med mig närmare i min vardag, i alla dess nyanser och känslor. Från praktikens sista dagar, genom kallbad och kvällspromenader, till studier och en sjuk katt.

Jag har inga höga ambitioner med videoinnehållet och ser det mest som något nytt och spännande. Jag har länge haft svårt med videomediet, men jag ser värdet av det och tror på att utmana mig själv. Det rörliga mediet ger andra dimensioner och öppnar nya möjligheter. Om jag blir mer bekväm med det och lär mig hantverket kanske det kan öppna möjligheterna att dela med mig mer till er om mer specifika ämnen. Vi får se vart denna resa tar mig.

Säg gärna till om du gillar det eller om du har några önskemål. Din feedback är värdefull. <3

Med värme,

14 kommentarer

  1. All in the clip is pure beauty: You, your voice, Asla the the wonderful cat, the flowers and the wood, lake and the cup of the, the fireplace…all!!!

  2. Har ju inte träffat dig men när du pratar direkt in i kameran så känns det som jag sitter och lyssnar live. Vad är det de säger om tv-folk, att de går genom rutan? Det gör du. Tonfall, minspel, allt. Vet inte vad du kommer hitta på härnäst men har en känsla av att du kommer fortsätta på det här spåret. Eller en förhoppning kanske det är 🙂

    • Men WOW! Vilken kommentar. Blir så otroligt glad. Jag var så nervös för att släppa detta då det är nytt för mig. Dina ord gör mig verkligen peppad på att göra mer. För om det är något jag vill förmedla så är det känslan av närvaro. TACK!

Kommentera