Cherry blossom tree

Tänker på: Min J. Alltid. Finns nog inget annat jag tänker så mycket på som henne just nu. Allt jag gör och upplever vill jag dela med henne, hjärnans alla tankevindlingar leder till slut till henne igen. Om och om igen.

Tittar på: Säsong 3 av Game of Thrones. Jag ser om från början pga anledningar.

Läser: Ryskt bläck av Tatiana de Rosnay + min skrivkollegas bokutkast.

Planerar: Blogginlägg. Sommaren med miljoner grejer och människor som jag vill uppleva (hur ska jag få ihop detta pussel?). Nästa Stockholmsbesök. Slutspurten med bokens första utkast. Balkongfix. Planering är mitt mellannamn.

Har på mig: Morgonrock. Jag ska snart försöka göra något åt detta förfall.

Lyssnar på: Kents sista album. Mest Gigi. Det är vår låt. Vi är alla klyschor och vackrare än dem alla.

Äter: Jag ska snart äta något med rabarber. Vad får ni veta på tisdag.

Vill ha: Min J. En kattvakt över midsommar så att jag kan åka iväg till henne. Och ett vardagssammanhang som t ex skola som jag kan ta för givet och som jag inte behöver uppfinna på nytt hela tiden. Och chips. Det vill jag alltid ha. Tur att det är socialt accepterat ikväll.

Ser fram emot: Hålla om henne, hårt, nära, länge, för evigt, aldrig släppa, bara låta tiden stanna. Längtar mig TOKIG. Om jag ska glänta på rosa-moln-ridån ser jag mest fram emot att se alla värdars bidrag till Monthly Makers presenteras imorgon bitti (Alicias fina bidrag är redan uppe). Plus morgondagens festligheter som innehåller regnbågar, ett halvt hjärta och en rosa prinsessklänning á la Disney.

*

Lista av Mariell.

avtryck

  1. Hela ditt inlägg andas precis sådan där rosaskimrande hänryckning som din bild visar! Ingenting är omöjligt!

  2. Så underbart att vara så där galet kär så att man knappt kan tänka på annat än personen som är föremål för ens kärlek. Det är verkligen det finaste! Hur tycker du distansförhållande fungerar? Jag ska kanske ha det snart, lite läskigt!

    • Wilda Svara

      Haha, ja men verkligen. Jag tycker att det funkar bra. På många sätt är det nog en styrka i att bygga upp en relation med mycket och tydlig kommunikation. Men när längtan går över till uppgivenhet är det tungt. För lång tid isär är tufft. Lycka till med kärleken!

Kommentera