Hej vänner! Nu är jag tillbaka. Jag kan tyvärr inte säga att jag varken är pigg, glad eller utvilad. Det är april och vädret leker jojo med min stackars kropp. Jag bara längtade så mycket tillbaka hit nu att jag inte kunde hålla mig längre.

Ibland är det viktigt att kliva tillbaka ett steg för att kunna se vad en har. Den här platsen är viktig för att den sammanfogar mig med andra människor som är intresserade av samma saker som jag som ger mig nya perspektiv, det är jag kan vara med er. Den ger min kreativitet fritt spelrum och mina tankar och känslor en form. Tack för att ni fortsätter finnas här med mig <3

Så vad har jag pysslat med de senaste veckorna?

Vadstena vårens blomster - reaktionista.se

Jag tog tåget till min älskade vän Ina i Motala. Vi befann oss på utflykt i Vadstena efter en fotosession bland klosterliljorna när det fruktansvärda hände i Stockholm. Nästa dag besökte vi ett naturreservat med blåsippor vart än ögat såg. Med bilder på sippor i vitt, lila och cerise åkte jag hem, påfylld av kärlek.

Stockholm körsbärsblomster fjärilshus sorgens blomster - reaktionista.se

En planerad resa till Stockholm fick större betydelse när jag och min vän vandrade längs Drottningsgatans sorgsna kärleksfulla hav av blomster. Vi tog in körsbärsträdens mjuka rosa toner som bomull runt sorgen och tog oss vidare ut till Hagaparken. Där njöt vi av fjärilarnas skönhet, den friska luften utanför den tropiska luftfuktigheten och av samtal som fick ta tid.

Påsk - reaktionista.se

Påsken blev annorlunda i år än annars. Även om den var helt okej så saknade jag de intensiva känslorna, de kraftfulla ceremonierna och gemenskapen som brukar genomsyra dessa dagar. Jag är tacksam för de människor som finns kvar efter år av förändringar. Och för en stilla påsklunch för två som gjorde att jag kunde få alla mina påskfavoriter på min tallrik.

Wilda - reaktionista.se

Jag har också tagit sovmorgon så gott som alla dagar, brainstormat kring bloggen och gjort en del underhållsjobb, läst böcker, lyssnat på ljudböcker, prokrastinerat bokskrivandet, redigerat sisådär 3000 bilder, tagit långa bad, fotograferat oförskämt många selfies, pratat i telefon ovanligt mycket, vattnat plantor – och haft mina dagliga samtal med växtfamiljen och Asla så klart!

På fredag ska jag visa upp vad jag har gjort på tema djur för Monthly Makers. Redan imorgon kan ni börja länka era bidrag hos Mikaela.

Vill du följa mina tankar för dagen? Följ reaktionista på instagram. Där delar jag med mig av små och stora betraktelser från nuet.

 

Vad har hänt hos dig de senaste två veckorna?
Har du kunnat återhämta dig något under påsken?

 

4 kommentarer

 1. Skönt att du är tillbaka <3 Jag var faktiskt helt ledig i påsk vilket var så himla skönt! Men det var som att allt kom ikapp mig så jag har mått fruktansvärt dåligt, orkar inte detta mer. Men har tagit tag i mitt liv och sökt hjälp faktiskt, för det ska inte behöva vara såhär.

  • Wilda Svara

   Tack! Du är så himla modig som ber om hjälp. Och det är så lätt att det blir så, att en kör på och sen när en vilar kommer allt ikapp en. Jag har gjort det så många gånger och det krävs så mycket mod att stanna upp och våga känna på det som gör ont. Du finns i mina tankar <3

 2. älskade du. jag hoppas du hittar vila i kropp och själ snarast. stockholmsturen och häng med ina såg iallafall bra och läkande ut. jag har det helt okej just nu, det känns stabilt så jag försöker ta vara på den känslan. håller ju inte alltid i sig så länge som man önskar. puss bästa.

  • Wilda Svara

   Tack finaste! Det har varit tuffa veckor men snart blir det varmare igen. Hoppas att det håller i sig länge så du får njuta ordentligt av födelsedagsyran och alla vackra dagar framåt. puss!

Kommentera