Efter gårdagens timmar i solrum och varma bad är avslappningen total. Så nu gäller det att få igång den här kroppen, och hjärnan framför allt. Onsdag till fredag är det en mindre hemtenta så då försvinner jag in i min studiebubbla. Innan dess har jag några roliga saker att dela med er här. Ett samarbete jag har jobbat med ett tag och en utveckling som jag behöver er input på innan jag sätter tänderna i den.

Jag vill ta vara på den här lugna energin jag har i mig nu och vila i den. Jag har ju en tendens att bli väldigt sjuk under tentor eftersom tempot lätt skruvas upp då. Så jag hoppas att jag kan ta mig an denna tenta med tillförsikt och mer metodiskt än tidigare. Temat är samhällsarbete. Min erfarenhet av socialt arbete grundar sig faktiskt helt och hållet i samhällsarbete utifrån mina år i IOGT-NTO-rörelsens verksamheter. Jag hoppas kunna vila i att den erfarenheten och de nya kunskaper jag får möta nu kan samspela i tentaskrivandet.

Bullet Journal weekly - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | tentastudier, programråd för socionomprogrammet, veckohandla mat, fortsatta tentastudier.
tisdag | studier på förmiddagen, promota bloggsamarbete, laga mat, ev. åka till Västerås och köpa cykel och fortsatta tentastudier.
onsdag | hemtentamen släpps på morgonen, sen ska jag läsa igenom, skriva spontana tankar och gå igenom litteratur.
torsdag | skriva tenta hela dagen.
fredag | fortsätta skriva tenta och lämna in den senast kl 18. sen blir det meditation på kvällen.
lördag | öppen dag för det jag behöver och orkar.
söndag | öppen dag likt ovan, med veckoplanering.

 

Vad har du framför dig?

2 kommentarer

  1. Den här veckan är planen att försöka ta ett ordentligt tag i jobbsökandet, nu när jag känner att jag landat lite mera i känslan/insikten av att jag faktiskt klarade av att bli klar med mina studier (!) även om det istället för 3 år tog 5 🙂

    • Ibland behövs det extra tid. Mitt gymnasiebetyg tog 11 år att slutföra så du kan jämföra med det om du vill, haha 😛 Skämtåsido, men det är faktiskt helt okej att saker tar tid. Och även jobbsökande är ju sjukt jobbigt när man inte har gott norm-vägen genom livet. Det har jag fått känna på nu inför sommarjobb. Vi får ta stöd i varandra längs vägen helt enkelt. <3

Kommentera