Det är söndagskväll när jag skriver detta. Jag har precis sett på Bron och ett ensamt stearinljus brinner vid min sida. Andetagen djupnar och tas över av gäspningar. Snart dags att krypa ner under täcket. Jag tänker på att jag behöver vara väldigt försiktig med mig själv nu samtidigt som jag är förvånad över hur snabbt jag återhämtar mig. I onsdags var det krisläge och nu är jag snart tillbaka. Soffhäng med katt- och Danielmys gör gott.

Veckan som kommer ska jag börja på en seminarieuppgift och börja skriva på PM med några klasskamrater. Något som blir extra fint i veckan är att jag och Daniel ska få fira vår första Alla hjärtans dag tillsammans. Eftersom vi är sämst på att komma ihåg våra månadsdagar så är det ju fint att det finns en sån dag att uppmärksamma kärleken på. <3 Jag ser verkligen fram emot den här veckan och ska fokusera på att vila ordentligt.

Vecka 7 Bullet journal - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | idag ska jag tvätta, göra en studieplan och sen blev det sushimiddag (och antagligen kaffe också) med min vän Jari.
tisdag | läkarbesök om remiss till cancerkontroller (förebyggande), föreläsning 9-12 och sen reflektionspass med min grupp på eftermiddagen.
onsdag | föreläsning 9-12, sen alla-hjärtans-dag-mys med min älskling.
torsdag | gruppövning i samtalsanalys 9-12 och styrketräning om jag orkar.
fredag | bloggjobb och meditation på kvällen.
lördag | blogga stjärnögonblick och oplanerad tid med Daniel.
söndag | oplanerad tid med Daniel. <3

Veckans matsedel

Än så länge har jag bara bestämt vad jag ska äta idag. Det blir gnocchi med svamp till lunch och sen sushi ikväll. Det märks att jag är trött, för jag orkar inte riktigt med såna där projekt med att planera och storhandla mat just nu. Det får bli dag för dag denna vecka.

Veckans träning

Enkel styrketräning, mycket stretch och yoga men annars ska mina muskler få växa långsamt.

Veckans återhämtning

Mitt största fokus denna vecka är återhämtning. Jag är fortfarande väldigt skör i min hälsa. Att stretcha och göra yoga varje kväll och morgon skulle göra stor skillnad så det ska jag försöka med. Annars behöver jag prioritera långsamma morgnar och att ta en dag i taget och verkligen prioritera noga.

Veckans utmaning

Att inte gå in i för stora känslor eftersom det är stressande för kroppen just nu. Störst utmaning blir det på tisdag när jag ska till vårdcentralen och be om remiss vidare till bl a mammografi.

Veckans ledord

Your life becomes a masterpiece when you learn to master peace.

Veckans fråga

Var finner du ro? Har du någon speciell plats, person eller stund i din vardag där du hittar vila?

SparaSpara

2 kommentarer

  1. hoppas att det här blir en fin vecka nu, wilda <3 tänker att vi behöver det när kroppen blivit trött. kram!

Kommentera