Magic of water

Mälarvatten i strålande sol. Kontrasten mellan forsens frustande ljud på min ena sida och det lugna vattnet på den andra, med några krusningar efter ändernas simtag och isen flytandes i tunna lager på ytan.

Magic of waterMagic of waterMagic of water

Naturkraft. Rörelse av liv. De mörka stenarna under det vitskummande vattnet. Nyanser av grönt och blått, solglitter som återspeglas i vågorna.

Magic of water

Vågor. Fyra nyanser av blått och en himmel. Ina instruerar mig till sagolika bilder. Vi höjer slutartiden. Jag tycker mig se älvor dansa.

Magic of waterMagic of waterMagic of water

Den stilla isen vid strandkanten, droppandes i smältande tid. Kristaller, bländande vita strålar som speglas från solen. Alla magnifika skulpturer som naturen skapar i sig självt.

Magic of waterMagic of water

Jag får ny energi, av vattnet som renar och rör sig vidare, alltid vidare. Det gör vi också. Vi är i rörelse.

Magic of water

9 kommentarer

  1. Vilka foton! Älskar vatten ♡
    Vill typ dansa i det.. Särskilt dom tre bilderna i mitten..

  2. Så fint. Jag har en väldig respekt för vatten men att stå på land och njuta av det är ju bland det bästa som finns.

  3. Fina bilder! Och framförallt fin text till! Jag älskar ju vatten (ehh annars skulle jag nog inte bli marinbiolog :)), det finns verkligen inget bättre. Sjöar är bra, men inget går uppemot havet <3

    • Tack! Haha, ja vatten är helt underbart. Havet mer än sjön, ja. Och inget har varit så mäktigt som Oceanen.

  4. Underbara, mäktiga bilder! <3 Jag kan stå länge och bara titta på vatten och observera hur det rör sig och hur det låter. Har vuxit upp i närheten av hav och på något sätt känns det alltid som att komma hem när jag kommer till någon form av vattendrag.

Kommentera