Hej hallå! Det är med skräckblandad förtjusning jag går in i den här veckan. På torsdag är det skrivträff i dagarna två. Jag ska få hänga lite med Alicia igen och till helgen ska vi ses igen för då kommer Monthly Makers värdar till Stockholm. Missa inte månadens tema hos Fredrika.

Måndag är för det mesta min favoritdag på veckan. Jag gillar att starta igång. Just idag var det tvärtom. Idag har jag försökt hitta vila i rörelse. Det är min bästa metod när jag har för mycket på gång för att kunna vila i stillhet. Låt oss kika på hur den här dagen har varit!

Tegeldrömmar - reaktionista.se

Jag har promenerat i solskenet, med vårskor och den gröna kappan med luvan över huvudet. Känt sorg och glädje blandas i bröstet och övergå mer och mer i glädje.

Måndag - reaktionista.se

Hälsat på änderna och ett par svanar vid vattnet. Sen gick jag och handlade lite mat så att jag kan göra matlådor inför hektiska dagar.

Måndag - reaktionista.se

Jag har gjort en att-göra-lista inför kongressen och en annan inför livet i allmänhet. Plus mailat iväg information till kongressvolontärerna efter helgens träff.

Cultivate - reaktionista.se

Och så fick jag en härlig stund i solen på balkongen. Jag har satt nya frön i jorden, klippt ner några trötta vinterblommor och vattnat laget runt. Ni ska få veta mer om hur det står till med växtfamiljen på onsdag.

Vad har ni för er? Berätta för mig!

10 kommentarer

 1. Vad jag gillar det här inlägget, det känns så spontant och glädjefyllt trots ett fullspäckat schema för veckan. Kul med Monthly Makers-träff i helgen, kan undra om ni ska smida några spännande planer för framtiden? Nyfiken!

  • Wilda Svara

   Åh vad fint att du gillade det! Det var verkligen spontant! Mest ska vi träffas med de nya värdarna men en del framtidsplaner står på agendan också 🙂

 2. Just nu sitter jag mest och stirrar hålögt på skärmen. Har varit en rolig dag med sådär goda nyheter som verkligen gör en skillnad. Men tröttheten som uppstår när en har har spänt sig, väntat länge och pusselbitar faller på plats är inte nådig. Så ska nog stänga ner datorn nu och tömma av huvudet i skrivboken och låta bläcket vagga mig till sömns. Tack för att vi fick ta del av din dag! Det var en fin uppdatering 🙂

  • Wilda Svara

   Åh känner igen den där anspänningen. Då förstår jag att du är trött! Hoppas att du får sova gott, Clara. Grattis till goda nyheter! 😀 Så glad att du uppskattade inlägget 🙂

 3. Jag är hemma sjukskriven i några dagar då jag slutat med mina antidepressiva. Ska försöka tvinga ut mig själv på en promenad.

  • Wilda Svara

   Hoppas att det snabbt blir bättre. Tufft med utsättning av mediciner.

 4. I måndags gick jag upp jättejättejättetidigt för att vara jag (typ kvart i sex) för att bli klar och ta tåget tillbaka till Malmö från Kristianstad (var tramsiga ersättningsbussar och grejer på söndagen som jag bara inte orkade med). Hade sovit så himla dåligt under natten, med flera uppvaknanden, så det är svårt att förstå hur jag ens orkade med hela dagen.

  Förmiddagen vattnade jag mina blommor, planterade om en orkidé och gladdes över att mina salladsfrön hunnit bli små skott under tiden jag varit borta.

  Eftermiddagen, fram till kväll, hade jag föreläsning i Utställningsdesign. Följt av en timmes danspass i k-pop, där energin till slut började dala.
  Ändå satt jag uppe till sent, för jag har börjat spela Stardew Valley och det är så svårt att sluta spela det, haha! Så nu är jag rätt trött efter för lite sömn då jag än en gång blev väckt av att de borrar och bankar hos grannen tidigt på morgonen. -_-

  • Wilda Svara

   Oj, hoppas att du fått vila upp dig nu! Låter som kämpiga dagar. Fint med salladsfrön, så härlig känsla att se det växa! 😀

 5. Blev helt tagen av översta bilden! Bara älskar harmonin i färger, linjer, former och material. Urfin!
  Ser fram emot att läsa mer om växterna. Själv satte jag årets fröer i jorden här i söndags, passade även på att plantera alla sticklingar jag haft ståendes. Så nu går jag runt mest hela tiden och kollar efter små späda skott och nya blad!

  • Wilda Svara

   Tack! Vad kul, jag gillade den också lite extra 😉 Åh jag känner igen känslan. Så fint!

Kommentera