Jag smyger in med en enkel veckoplan denna måndag. Det väntar en vecka med många roliga saker på schemat. Även roliga saker tar på krafterna så jag kommer behöva ta det varsamt med mig och ta vara på mellanrummen. Det roliga blir roligare när jag orkar ha roligt, helt enkelt 😉

Till helgen tar jag tåget till Sundsvall för att delta på kongress med Feministiskt initiativ. Det var något som var självklart bland mina prioriteringar i år. Det kostar i både ekonomi och ork. Som med allt som gör det behöver jag känna att det är värt det. Det känner jag ända från tårna. Engagemang, utvecklande diskussioner, en lång lista på fantastiska människor att umgås med och nytt framtidshopp. Det är värt allt.

Veckans studier synkar ofattbart fint med helgen, då vi bara har två föreläsningar (måndag och tisdag). Jag får läsa en del under tågresorna så kan jag använda de tomma dagarna för att hämta hem mig inför helgen. Det känns hoppfullt. Efter gårdagens vackra solsken och helgens stora tacksamhetskänsla har jag en bra grund för att samla mirakel denna vecka:

a grateful heart is a magnet for miracles

Bullet Journal veckoplan - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | föreläsning på förmiddagen om samhällsarbete – utveckling och teori, möte om projektarbetet på stadsmissionen efter lunch, hämta pass och studera på eftermiddagen, distansmöte med Fi Sörmland på kvällen.
tisdag | studier på förmiddagen, föreläsning på eftermiddagen och bio med tjejerna på kvällen: “A star is born”.
onsdag | fika med A på förmiddagen, studier och läsning inför kongress resten av dagen.
torsdag | studier, bloggjobb och packning inför helgens resa.
fredag | tåg till Sundsvall, kanske hinna med någon timme på mötet innan incheckning på boendet och sen fredagsmys med Sundsvallsgänget på kvällen.
lördag | kongressförhandlingar kl 8-17 och middag med underhållning under kvällen.
söndag | kongressförhandlingar kl 8-15 och sen hemresa med start kl 16. hemma kl 22.

 

Vad händer hos dig i veckan?

4 kommentarer

  1. Spännande det låter med kongressen 😀 Bra att du försöker samla på dig kraft inför det för att orka med 🙂

  2. Har sagt det förr och säger det igen: Så inspirerande att besöka din blogg! <3 Känns som att läsa någons dagbok fast på ett bra sätt 😉 Jag tänker alltid "varför är det inte jag som har den här bloggen?!", ha ha! Kram

Kommentera