Mars var en märklig månad. Jag avslutade en metodkurs för att påbörja examensarbetet samtidigt som jag samlade trygghet och byggde upp ny kraft. När jag kände mig som mest full av liv och energi hände det ofattbara. Coronaviruset försatte en hel värld i karantän och det ekonomiska systemet i pausläge. Jag stannade hemma i två veckor pga förkylningssymptom och kramade träd i en tid av social distansering. Vi kommer att minnas den här tiden på olika sätt.

Jag har äntligen fått ihop videon från mars! Med lite extra fokus på naturens vackra, som den magiska dimman och vårblommorna. Och så får ni följa med mig i känslomässiga berg- och dalbanor innan, under och efter karantänlivet.

Så här minns jag mars:

Vad säger ni? Gillar ni att följa med mig i dessa videos? Är de för långa, för mycket olika saker, alldeles lagom? Vad vill du se mer/mindre av?

2 kommentarer

  1. Jag skulle vilja ha mer sammanhängande prat och färre korta filmsekvenser. Det är säkert en smaksak, men det är i alla fall vad jag tycker.

    • Tack Andrea, det tar jag till mig och klurar vidare kring. Jag är i något slags mellanting just nu där jag dels fastnat i gammal vana från när jag gjorde videos med “en sekund från varje dag” och samtidigt inte riktigt har orken till att göra något ambitiöst. Men att röra mig lite närmare det sammanhängande tror jag på.

Kommentera