I Lund såg jag till att ta några pauser från kongressyran för att orka med. Det gjorde gott på många sätt. Förra kongressen, 2013, orkade jag inte ens ta mig ifrån invigningsfesten på egen hand och det tog över en vecka att återhämta mig. I år tog det ungefär 1,5 dag. Det är så hoppfullt, det som händer med mig i relation till sjukdomen.

En av de här pauserna gjorde jag i en Lindex-butik som hade rea på många fina klädesplagg. Där fyndade jag den här klänningen. Jag älskar verkligen känslan när sömmarna i klädesplagget är synkroniserade med min kropps sömmar. Så var det nu. För ynka 150 kronor. Jag köper ju helst inte nya kläder men det här fick bli ett undantag. Ni förstår ju varför.

Jag kan också meddela att det här med att gå i kortärmat går bättre och bättre för varje dag. Så häftig känsla. Frihet!

 30 juni klänning blommor Asla

3 kommentarer

  1. JAG FÖRSTÅR VARFÖR!! Vid min förbannade svans! Tycker heller inte om att köpa nytt men alltså jag måste förbi Lindex pga den där klänningen är PERFEKT! Översta bilden är även så jävla vacker. Du ser ut som en målning av Alphons Mucha tänker jag. Mäktig och drottninglik!

    • reaktionista Svara

      Men åh, vad fint sagt. Tack! Var tvungen att kolla upp konstnären. Så spännande konst! Hoppas du hittar en du med, för du skulle också passa superbra i den klänningen tror jag! 🙂

  2. Pingback: Jag som porträtt. | REAKTIONISTA

Kommentera