Månadens värd Beatrice publicerade häromdagen månadens tema för Monthly Makers:

TEXTIL

Eftersom jag befinner mig långt hemifrån stora delar av denna månad är det lite osäkert om jag hinner medverka. Samtidigt vet jag att jag har en del kläder som jag behöver sy om, så kanske är det den här månaden det ska bli av? Eller ska jag hitta på något helt annat? Återuppta broderi? Sy ett datorfodral? Idéerna vet inga gränser i det här temat. Inspirerande!

Det här blir mest ett puffinlägg för månaden då jag inte har haft utrymme att söka inspiration innan min resa. Här kan du få inspiration av andra fantastiska bloggare i Monthly Makers: BeataSandraAlicia och Beatrice.

Men jag kan inte låta bli att bjuda på min favorit i det här temat som jag SKA göra någon gång.

Monthly Makers går till så här

– Den 10:e varje månad presenteras temat för månaden på ansvarig värds blogg.
– Den 25:e lägger värden upp sitt bidrag på sin blogg och då kommenterar deltagarna på det inlägget med länkar till sina alster. Eller via instagram med #monthlymakers
– I slutet av månaden/början på nästa månad sammanställer värden alla bidrag på sin blogg och väljer ut några favoriter.
– Det är ingen tävling eller prestationshets. Du deltar för att du vill och när du vill.
– När du delar din länk (om du inte anger annat) godkänner du att bilder på bidraget får användas i bloggarna och på Monthly Makers board på Pinterest.
– Allt handlar om att sprida och inspirera till kreativitet.

Inspiratörerna som håller i trådarna:
AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJessJessicaMikaela och Sandra.

Kommentera