I tisdags presenterade Annica februaritemat för Monthly Makers.

ÅTERBRUK

Jag klickade mig självklart runt på både Pinterest, DIY-bloggar om återbruk och googlade idéer långt in på natten mot onsdag. Nu har jag tagit igen den sömnen och ser fram emot att hitta på något spännande nästa vecka. Det är ju verkligen kreativiteten i sitt nötskal att skapa något nytt av något gammalt. Här kommer lite inspiration från min botanisering i temat:


Decoupage på ett gammalt pussel, med olika mönster för varje bit.


En matta av gamla t-shirts.  


Vantar från en stickad tröja.


Från PET-flaska till kattkruka.


Monthly Makers går till så här

– Den 10:e varje månad presenteras temat för månaden på ansvarig värds blogg.
– Den 25:e lägger värden upp sitt bidrag på sin blogg och då kommenterar deltagarna på det inlägget med länkar till sina alster. Eller via instagram med #monthlymakers
– I slutet av månaden/början på nästa månad sammanställer värden alla bidrag på sin blogg och väljer ut några favoriter.
– Det är ingen tävling eller prestationshets. Du deltar för att du vill och när du vill.
– När du delar din länk (om du inte anger annat) godkänner du att bilder på bidraget får användas i bloggarna och på Monthly Makers board på Pinterest.
– Allt handlar om att sprida och inspirera till kreativitet.

Inspiratörerna som håller i trådarna: AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJessJessicaMikaela och Sandra

avtryck

  1. Åh, peppen! Har själv virkat några mattor i t-shirtgarn men den där var så himla fin! Har samlat rätt många t-shirtar nu så jag är redo att börja klippa igen. Vad kul att du är taggad på månadstemat! Mitt favvo <3

Kommentera