Elsa är månadens värd för Monthly Makers och temat är något som direkt satte igång mina kreativa tankebanor.

Tändstickor

 

Jag har bara dekorerat tändsticksaskar utvändigt tidigare, så det här ska bli väldigt spännande. Min ambition är att tänka lite mer utanför boxen den här gången. Jag märker verkligen hur min kreativitet har fått nytt liv de senaste månaderna.

Elsa har själv en hel del inspirerande idéer i inlägget och på anslagstavlan här. Här är mina favoritidéer (några som kräver en del tid, haha) och fler hittar du på Pinterest under inspiration. Ett tips är att även googla pyssel med glasspinnar och tandpetare.


Monthly Makers går till så här

– Den 10:e varje månad presenteras temat för månaden på ansvarig värds blogg.
– Den 25:e lägger värden upp sitt bidrag på sin blogg och då kommenterar deltagarna på det inlägget med länkar till sina alster. Eller via instagram med #monthlymakers
– I slutet av månaden/början på nästa månad sammanställer värden alla bidrag på sin blogg och väljer ut några favoriter.
– Det är ingen tävling eller prestationshets. Du deltar för att du vill och när du vill.
– När du delar din länk (om du inte anger annat) godkänner du att bilder på bidraget får användas i bloggarna och på Monthly Makers board på Pinterest.
– Allt handlar om att sprida och inspirera till kreativitet.

Inspiratörerna som håller i trådarna: AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJessJessicaMikaela och Sandra

avtryck

  1. Härligt med inspiration du samlat här, gillar verkligen spegeln som fått en ram, så snyggt! Ska bli så kul att se vad alla skapar den här månaden 🙂

  2. Pingback: Någon sa en gång att våren skulle bli min årstid. | REAKTIONISTA

Kommentera