Nature

Det här måste vara mitt favorittema i år. Naturen är en mästerlig inspirationskälla. Jag har även tidigare skapat mycket på temat natur, i år och tidigare år. Den här månaden ville jag göra något med höstlöv, men de där röda och orangea nyanserna som jag tycker bäst om har dröjt och börjar komma först nu. Höstlöven får vänta. Istället kom jag på att jag i juli lagt några blommor och blad i press.

Nature

Jag hade tänkt göra små tavlor med träramar med ett blad och en blomma i varje ram. Sedan hittade jag den här guldramen som kändes helt rätt i ton. Jag undrade om jag kanske inte kunde hitta ett till glas till den bland mitt ramlager. Och jo, det kunde jag!

NatureNature

Jag placerade ut växterna så att de harmoniserade i färg och form och fick det utrymme de behövde för att göra sig rättvisa. Sedan placerade jag det andra glaset ovanpå. Svårare än så var det inte.

NatureNature

Jag är mycket nöjd med resultatet. Äntligen har jag något fint att hänga i tomrummet i slutet av min vägghylla. Pricken över i:et är att blåklockan glittrar!

Nature

15 kommentarer

  1. Virkelig nydelig! Fargene er så fine sammen, og som Hanna sier så er det så enkel, men likevel effektfullt! 🙂 Ble ordentlig fint på veggen!

  2. Ack vad vackert :’) Så fint med alla de olika strukturerna och formerna, som ändå känns harmoniserande och sammanhållna. Jag älskar att du inte nöjde dig med en trären ram utan körde på guld som såklart alltid är tolv gånger bättre 😉 Ett väldigt fint sätt att spara sommaren på. Det är så naturnära och eteriskt på samma gång.

  3. Det är lite kul att vi var flera som gjorde ungefär samma grej, men att resultaten ändå blev så pass olika. Älskar att du har en guldram till och att du blandat olika sorters blommor och blad, ser ut som en sommaräng som frusit i tiden. Vackert!

    • Men åh så himla fint “en sommaräng som frusit i tiden” måste ju vara det mest poetiska jag har läst den här veckan! TACK!

  4. Håller med Mikaela så om att det ser ut som en sommaräng! Tänk vilken lyx att få ha sommar året runt!

  5. Pingback: 10 månader av Monthly Makers och nytt tema. | REAKTIONISTA

  6. Pingback: Monthly Makers: december. | REAKTIONISTA

  7. Pingback: 2015 | Ett kreativt år. | REAKTIONISTA

  8. Pingback: MONTHLY MAKERS | Inspiration VÄXTER | REAKTIONISTA

Kommentera