Agnes är månadens värd för Monthly Makers och har presenterat detta tema

LJUS

Ett mycket passande tema för årets gråaste månad där solen bara tittar fram vissa dagar och i kortare stunder. Med allt mörker i vår omvärld kan vi behöva extra ljus den här månaden. Jag har botaniserat på Pinterest och nätets alla fantastiska inspirationssidor. I november sitter jag ju vid datorn mest hela tiden och skriver på min NaNoWriMo-roman och en idé jag fick var att skriva en dikt eller något prosaaktigt denna månad. Visste ni också att ordet fotografi betyder “att måla med ljus”? Kan du hitta novemberljuset med din kamera? Efter att kikat runt lite flyger inspirationen åt alla håll och kanter. Här kommer några favoriter.

Untitled

1. tapetklister/garnlampa / 2. ljuslyktor av konservburkar / 3. glödlampor som vaser
4. kristaller i fönster återspeglar ljus / 5. dekorera en papplampa / 6. konfettiljus
7. julstjärna / 8. självlysande glasburkar / 9. ljus med isbitar
10. lampa/snöglob á la Narnia / 11. återanvänd gamla ljus

Mer inspiration hittar du hos Anna María, Jessica, SandraAgnes, MikaelaAliciaAnnica och Beata.


Monthly Makers går till så här

– Den 10:e varje månad presenteras temat för månaden på ansvarig värds blogg.
– Den 25:e lägger värden upp sitt bidrag på sin blogg och då kommenterar deltagarna på det inlägget med länkar till sina alster. Eller via instagram med #monthlymakers
– I slutet av månaden/början på nästa månad sammanställer värden alla bidrag på sin blogg och väljer ut några favoriter.
– Det är ingen tävling eller prestationshets. Du deltar för att du vill och när du vill.
– När du delar din länk (om du inte anger annat) godkänner du att bilder på bidraget får användas i bloggarna och på Monthly Makers board på Pinterest.
– Allt handlar om att sprida och inspirera till kreativitet.

Inspiratörerna som håller i trådarna: AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJessJessicaMikaela och Sandra.

6 kommentarer

  1. Hej! Kul att du har länkat till min blogg! Hade dock uppskattat om du hade frågat först om du fick använda mitt foto, gör gärna det nästa gång!.

    • Hej! Säg till om du vill att jag tar bort det. Jag ska fråga om det blir någon mer gång. Det brukar inte vara något problem när länk finns så det var därför jag inte frågade. Allt gott!

Kommentera