Hej december! Med en ny månad skiftar också mitt fokus. November har gått i ett och jag är så stolt över att jag planerade det så väl att jag höll månaden ut. I december är det mysiga lugna dagar som gäller. Självklart ska ni få vara med på det! Idag vill jag dela två glada nyheter med er.

NaNoWriMo 2016 - reaktionista.se

Jag gjorde det! Jag klarade 50 000 ord på 30 dagar. För första gången hänger bitarna av min berättelse ihop. Ja, åtminstone de första 40 000 orden. Jag ska vara ärlig med det. För i slutet fanns det så många val att göra (kring hur jag ska knyta ihop det) att jag inte ville påskynda processen.

Det har varit så fint att leva med min berättelse varje dag. Jag vill fortsätta så. Först ska jag resonera i text om de val jag behöver göra och sedan skriva fram olika alternativ. I min egen takt. Tankarna behöver mogna i hjärnan.

Monthly Makers julkalender

I december kommer det att bli extra mycket Monthly Makers här på bloggen. Allt hemlighetsmakeri som har pågått i värdgruppen under hösten kommer snart att uppenbara sig lite här och var. Vi har varit lite busigare än vanligt och brutit mot några regler. Läs mer hos Anna María som är årets sista värd.

4 kommentarer

Kommentera