Monthly Makers söker nya värdar - reaktionista.se

Inför 2017 söker vi nya värdar till bloggutmaningen Monthly Makers! Vi letar efter dig som bloggar regelbundet om kreativitet, tycker lika mycket om att skapa som att nätverka och som är öppen och inkluderande. Arbetet är i dagsläget ideellt.

Din roll utåt är att presentera det gemensamma temat för en månad, samla in och sammanställa deltagarnas bidrag samt representera Monthly Makers på din blogg. Du ska sträva efter att delta i alla 12 månadsteman och kommentera de övriga bidragen.

Utöver det tillkommer en administrativ roll vid planering och genomförande av årets teman och andra aktiviteter. Kommunikation och planering sker i huvudsak genom värdarnas Facebookgrupp där du förväntas vara aktiv.

Att ha deltagit i tidigare teman är meriterande.

Skicka din ansökan till info@monthlymakers.com senast den 28/11 2016. Bifoga en länk till din blogg och eventuella tidigare tematolkningar du deltagit i.

För ett kreativt 2017 – tillsammans!
/AliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaJessicaMikaelaRuthSandraStina och jag.

2 kommentarer

  1. Oh det hade ju varit otroligt drömmigt att vara en av er!! <3 synd att jag är så oaktiv som jag är på min lilla plattform. Hade dock tänkt "starta om" efter nyår med en ny blogg mer inriktad på skapande och mitt jobb som illustratör, och att få vara en del av Monthly Makers hade ju kanske varit kicken jag behöver för att faktiskt komma igång ordentligt! Anmäla mig kan jag ju alltid, så får ni avgöra om jag passar som värd. Nothing to lose!!

    • Wilda Svara

      Ja, men verkligen! Om du är säker på att du kommer att kunna göra det som förväntas så är det ju fullt tillräckligt för att söka. 😀 Så härligt att du känner så. Jag minns hur det kändes för mig för ett år sedan när jag fick möjligheten och ser fram emot att lotsa in nya värdar 🙂

Kommentera