Att driva Monthly Makers vidare är i dagsläget inte hållbart då det är ett stort arbete att få ihop. Vi värdar behöver en paus för att återhämta oss och kommer därför att lägga utmaningen på is på obestämd tid.

Monthly Makers FOTO - Scanography med växter - reaktionista.seMitt bidrag till tema FOTO – Scanography.

För egen del har Monthly Makers varit otroligt givande på flera plan. Jag har funnit nya vänner, utmanat min kreativitet och lärt känna nya sidor av mig själv. Gemenskapen vi har skapat har varit ovärderlig och utmaningen har varit en outsinlig källa till inspiration. Mitt liv har dock förändrats mycket i år och jag har inte den tid jag behöver för att kunna lägga ner min själ i detta. Det är med en blandning av vemod och hopp jag kliver av. Jag kommer alltid att bära med mig den utveckling och styrka jag har funnit i mitt värdskap för Monthly Makers.

Under 2018 kommer jag att fortsätta skapa, även om Monthly Makers tar en paus. För att utmana mig, för att lära känna mig själv och kanske mest för att jag bara inte kan låta bli. Tack vare Monthly Makers är mitt skapande en självklar del av mig och mitt liv idag. Jag ser fram emot att fortsätta inspireras och inspirera! Jag hoppas att ni vill följa med på den resan.

Glasunderlägg av pussel - Monthly Makers återbruk - reaktionista.seMitt bidrag till tema ÅTERBRUK – glasunderlägg av pusselbitar och kartor.

Tack!

Vi vill rikta ett varmt tack för ert engagemang, era skapelser och den inspirerande gemenskap ni har bidragit till under 2017 och tidigare år. Vi fortsätter skapandet på egen hand och hoppas att ni gör detsamma. Använd gärna Facebookgruppen We are Monthly Makers, samlingsinlägg och våra sociala medier som inspirationskälla i ert framtida skapande.

Tack för ett inspirerande och kreativt 2017!

Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och jag.

Sänggavel med växttryck DIY - reaktionista.seMitt bidrag till tema TYG – sänggavel med växttryck.

Samlingsinlägg 2017

Januari | Kontrast
Februari | Loppis
Mars | Geometri
April | Djur
Maj | Tyg
Juni | Återbruk
Juli | Något jag aldrig testat
Augusti | Kläder 
September | Inredning 
Oktober | Foto
November – Böcker

Kommentera