IMG_5813IMG_5769

Våren blomstrar på alla sätt och vis och jag flyter in i solskenet, blir en egen liten sol av kraft och ljus. Jag ligger kvar länge på morgonen och betraktar hur ljuset strömmar in mellan de små springorna i persiennen. En mjuk tass och ett bedjande mjau tar mig upp till en ny strålande dag. Jag minns hur någon sa att våren en dag skulle bli en bra årstid för mig. Utan depressiva slitningar. Tänk att det blev så. Tänk så vackert livet kan vara.

Idag ska jag skriva klart min textrespons för veckan, göra en sparplan inför sommarens äventyr, skriva en del på slutrapporten för UNF:s granskningsutskott, finslipa på mitt Monthly Makers projekt som avslöjas på lördag, ta en långsam skogspromenad och förbereda mig mentalt inför lördagens årsmöte. Vad hittar du på dessa soldränkta dagar?

Kommentera