Det är november vilket innebär National Novel Writing Month! Jag har klarat utmaningen att skriva en roman på
50 000 ord två gånger
. Förra året gjorde jag en ny variant där jag istället skrev en dikt varje dag i en månad. I år har jag klurat på vad jag ska hitta på, eftersom jag väldigt gärna vill anta utmaningen och på samma gång behöver hushålla med min tid när hemtenta och juridikkurs avlöser varandra. Är du med på NaNoWriMo 2018 eller har du testat det någon gång tidigare? Du kan läsa mer på nanowrimo.org eller i mina blogginlägg som jag har länkat ovan.

Min utmaning i NaNoWriMo 2018

Jag kom fram till att det som lockar mest är att skriva blogginlägg. 50 000 ord i form av blogginlägg under november. Är det ens möjligt? Är det rimligt? Jag ska försöka. Jag gillar ju utmaningar.

Och nej, ni behöver inte oroa er för att jag ska publicera alltihop i november. 😉 Haha, jag lovar att de kommer portioneras ut i några månader efteråt. Jag tänker att det också kan vara bra för att jag sen i december och januari behöver fokusera ännu mer på studierna och då har jag redan material till er klart.

Eftersom jag dras till poesi som bin dras till honung så kommer det också bli en del dikter bland de där 50 000 orden. Dikter, researchade texter, dagboksfragment, reflektioner och berättelser. Kanske lyckas jag skapa några riktiga guldkorn längs vägen.

DIY diktsamling Monthly Makers böcker - reaktionista.se

Tanken med NaNoWriMo är att döda myter om skrivande och att visa att kvalitet ofta kommer ur kvantitet och mycket träning. Om det är något område som jag har svårt att applicera det på så är det här på bloggen. Jag vill göra det så himla bra och perfekt och även om jag vill upprätthålla en god nivå så kan det ibland bli ett hinder för att närma mig er och släppa in er i sprickorna. Kanske kan denna utmaning luckra upp min perfektionism något?

Vad vill du att jag skriver om? Önska fritt!

Självklart behöver jag all inspiration jag kan få. Jag har en lista på 30 önskerubriker och inlägg sedan tidigare som jag kan börja med, men jag behöver allt jag kan få! Har du någon fråga, ett ämne, en tanke, en rubrik, ett perspektiv som jag kan ta avstamp från? Dela med dig!

Fyll på frågor och önskningar under hela november! Känn dig alltid välkommen att önska inlägg, även när november är över. Ni är min bästa inspirationskälla.

Så, nu kör vi: NaNoWriMo 2018!

5 kommentarer

 1. Alltså är det fel om jag önskar ett fotoinlägg? Haha. Men kanske ettmed massa bildtexter? Tycker det är så roligt att följa folks vardag så kankse ett foto i timmen mellan kl 8 å 20 eller så?

  Å ett feministinlägg av nån sort. Typ feminism 2018, vad tycker du varit viktigt d här året?

  Sen tycker jag din hårfärg är lite intressant. Hur mkt färgar du det liksom? Med vad? Vad tvättar du m för att behålla d röda osv.

  Sen tänker jag på dina studier och vad du ska arbeta m sen? Hur ser du på arbetslivet? Vad vill du göra? Hur ser du på stressen? Upplever det (kan ha fel) som att du har höga krav på dig själv. Hur ser du på det och arbete?

  Ja det var några frågor.

 2. Du skriver så gott om din stjärnfamilj och varje gång blir jag nyfiken på vilka det är och hur ni valde varandra.

  • Jag ska se om jag kan berätta något om det framöver. De är ju lite av ett hopplock av mina viktigaste människor som på olika sätt representerar min egenvalda familj.

 3. Pingback: VECKOPLAN 45 | curiosity is the engine | REAKTIONISTA

Kommentera