Sepia vår

April och jag är inte vänner. Om vädret bara kunde bestämma sig så skulle jag må så mycket bättre. Tröttheten och värken sätter mig ur spel. Jag är inte riktigt i det där ultimata acceptansläget, även om jag försöker ta mig dit. Just nu är jag mer i fan-jävla-skit-läget. Mina skedar är halva.

Värst är tröttheten. När jag blir så här trött känns det som att någon har kidnappat halva mig. Min energi är på så låga nivåer. Jag förstår inte humor, tappar saker i golvet, kan inte hantera uppgifter som är mer än ett steg i tanken, glömmer saker jag ska göra och vill mest fly allt socialt umgänge. Just nu försöker jag göra det som brukar fungera; träna, träffa människor jag känner mig trygg med och mår bra av, hitta på sånt jag brukar tycka är kul, vila mycket, äta bra mat. Jag vet nu att det går över och åh vad jag längtar tills jag är människa igen. Jag saknar mig.

Idag ska jag förgylla dagen med att byta kläder och umgås med fina vänner. Naturskyddsföreningen anordnar klädbytardag på flera platser runt om i landet. Vad gör du idag?

8 kommentarer

  1. Fy vad tufft när fibron roffar åt sig så mycket kraft. =( Jag skickar över en tanke, en kram och en förhoppning om att det snart blir bättre. <3

  2. Jag känner med dig. Idag har jag mest legat i sängen och gråtit. De gör så fruktansvärt ont. Varenda centimeter av kroppen skriker av smärta. Just idag är smärtan värre än tröttheten men jag vet att tröttheten också kommer snart. Kram

    • Usch hemskt när det gör så ont. Känner med dig. Hoppas att du har roliga meningsfulla saker inbokade som får smärtan att blekna. Kram

  3. Hoppas du mår bättre snart <3 Jag har inte gjort mycket alls idag, gick spontant ut med mina klasskompisar igår och dansade så idag är jag väldigt seg 🙂 🙂 Har ätit en pizza och kollar på säsong 5 av Game of thrones för att ladda upp till nya säsongen 😀

    • Är så orimligt pepp på nya säsongen och nu blev jag ännu mer pepp när du kollar. Måste alltså direkt se om säsong 5. Kul med spontan dans och låter som bra grejer dagen efter.

  4. Hoppas att det lättar för dig snart <3 men du är klok du som gör det du mår bra av 🙂 här är det också lite segt, våren gör mig glad men samtidigt alltid lite nere, men jag vet att det går över snart. Ska försöka göra mer som du och fokusera på det jag mår bra av 🙂

    • Ja, jag blir också lite nere på våren. Hoppas att du hittar kraft i det du mår bra av.

Kommentera