IMG_5205IMG_5201 IMG_5212

Imorse vaknade jag och Asla till hantverkare som arbetar en våning ovanför. Det var ingen bra start på dagen. Kroppen värker och ömmar extra mycket idag. Stress, känslostormar och aprilväder tar på krafterna. Jag kände direkt när jag vaknade hur det tog emot att bara ta sig ur sängen. Jag gör vad jag kan för att lyssna på mig när de här dagarna kommer. Meddelar de som berörs av att min ork är borta, ställer in dagens planer och låter musklerna bestämma över tankebanorna. Jag är så stolt över att jag gör det här idag. Det var ingen självklarhet. Jag har planterat nya frön, diskat, plockat undan stök, sovit i flera omgångar och kanske viktigast: gråtit och varit arg på den här hemska sjukdomen. Dessvärre har det inte gått så bra att koppla av helt eftersom hantverkarna har borrat konstant sedan klockan sju. Jag ska försöka ta mig iväg hemifrån till tysta platser där jag får vila från oljud resten av dagen. Kanske lyckas jag hitta energi nog att skriva några sidor till på bokprojektet.

SparaSpara

Kommentera