Swedish woodsSquirrelAnemone springAnemone springAnemone springVitsipporAnemone springAnemoneAnemone springAnemone springAnemoneAnemone portraitAnemone springVita fält - reaktionista.seVita fält - reaktionista.seAnemoneVita fält - reaktionista.seWoods squirrelPath in woodsLight in woodsVita fält - reaktionista.seVita fält - reaktionista.se

SparaSpara

avtryck

  • Wilda Svara

   Åh men tack! Det här var första gången jag bara använde manuellt läge i flera timmar. Jag är så nöjd själv så det gör mig så glad att du ser det också. Tack fina du!

  • Wilda Svara

   Du förstår nog inte hur mycket det berör mig att du säger det. Jag beundrar ju verkligen ditt fotografi så mycket, så tack. Testar helt manuellt nu och det gör ju verkligen underverk för fotografierna.

 1. Ljuvliga bilder! Särskilt mycket tycker jag om den sista bilden och den på ekorren. Men liksom, alla är väldigt fina. Ljuset, skuggorna, färgerna. Du har verkligen fångat våren fint!

  • Wilda Svara

   Tack! Vad roligt att du tycker det och det gör mig så glad att du berättar vad det är du gillar så jag kan få syn på det jag också.

 2. Pingback: 7 inspirerande blogginlägg att läsa i helgen! | Evelinas ekologiska

 3. Pingback: Stjärnögonblick #19 | Eurovision, flickvän och Mary’s café. | REAKTIONISTA

 4. Pingback: Mål 2016 | Maj | REAKTIONISTA

Kommentera