Häromdagen sa jag till mig själv: gå och klipp dig. Det var ett bra beslut.

Efter sen valvaka där feministerna skrev historia och kom in i EU-parlamentet (!!!) så var jag lagom baknykter. Jag sov med oro för de högerextremas framfart och en klump i magen. Jag vaknade kl sex av en rastlös katt. Dagen hade kunnat bli riktigt tung. Men jag åt frukost, somnade om en timme och sen träffade jag min favoritfrisör.

Klipp dig - reaktionista.se Klipp dig - reaktionista.se

Det är ovant med den korta luggen, men skönt att få bort så mycket hår. Jag kände mig riktigt fin även om det alltid känns ovant och väldigt stylat innan jag tvättat det. Under min fotosession kom Asla och insisterade på att få vara med (ja, ni ser väl att hon JÄTTEGÄRNA hålls fast i min famn?).

Klipp page - reaktionista.seKlipp dig i page - reaktionista.se

avtryck

Kommentera