Hej vänner! Hoppas att ni har haft en bra Alla hjärtans dag. Jag och älsklingen har haft vår bästa version av denna dag. Som de två vemodiga själar vi är har vi lyssnat på våra favoriter av deppiga låtar, ätit vegolasagne och pluggat innehållsanalys. Nu sitter han mitt emot och säger “Det är ingen brådska, vi har hela livet framför oss älskling” medan jag tänker att vi borde äta semlor snart.

Imorse kom jag också ur den där prestationsångesten inför den här dagen. Jag menar, jag vill ju ge honom hela världen och allt han önskar sig, hur ska jag kunna ge något som är rimligt? Sen kom jag på att jag ville ge något citat från Winnerbäck, som vi båda gillar så mycket. Till slut blev det en dikt inspirerad av utdrag från låtar av Winnerbäck och Ted Gärdestad. Nu har jag fått okej att dela den med er också. Så, nu tänker jag återgå till tindrande ögon.

Daniel - reaktionista.se

stjärnklara ögon
bakom vilda bröstkorgar
älskling jag vet hur det känns
när det brinner i tårar

jag kan höra mitt skratt
eka från ditt leende
det slår rot i vår kärlek
växer i vårt äventyr
så länge vi älskar

ta min hand
jag följer dig hela vägen
mellan himmel och jord
över haven
genom människors öden

jag har mina ord
du har ditt mjuka hjärta
som formar sig av livet
jag vill formas av dig
med dig
för dig

finns bara
här med mig
vila här
hos mig

Kommentera