Häromveckan blev jag 29 år. Då var jag på skrivträff med gänget som ska stötta mig i att färdigställa mitt bokmanus det kommande året. På söndagen hade jag en tebjudning med mina närmaste. Vi drack te, åt scones med marmelad och ost, pratade massor, skrattade, lärde känna nya ansikten och hade det bara mysigt i några timmar tillsammans. Och så fick jag paket!

Red hair

Jag brukar bara skriva en önskelista till 2-3 nära personer, annars har jag inte riktigt vågat önska mig något, men i år tog jag steget ut och önskade. Och ändå är det ju alltid de där personligt uttänkta gåvorna som gnistrar till lite extra. Som dessa två nedan. Ljustavlan med utbytbara bokstäver (passar Monthly Makers månadstema som hand i handsken) från Vicky. Fjärilarna har Emmy skapat av glas. Helt fantastiska!

Birthday gifts 1

Jag önskade mig också sticklingar och där var Jess snabb att erbjuda mig elefantöra. Det bästa av allt var ändå det vackra brev som medföljde och som gjorde mig så otroligt glad. På tebjudningen fick jag sticklingar av palettblad och den häftiga blomman “Echeveria” i eldfärger.

Birthday plants

Presentbordet fylldes på med fina gåvor. Jag kände mig så bortskämd. Böcker, äppelskörd, krukor, kryddväxter, Lars Lerin affisch med fjärilar, pennor, presentkort på Clas Ohlson, back-on-track, värmeborste, färska majskolvar, grekiskt salt och både personligt utvalda och egenskapade kort med fina ord. Allra mest bortskämd (eller lyckligt lottad) känner jag mig av att få vara omgiven av så godhjärtade, roliga, hjälpsamma och trevliga människor. Tack!

Birthday gifts

Jag fick även en mikrovågsugn i förväg eftersom min valde att ge upp några veckor innan, men den är inte så rolig att ha på bild. Förra året var det cykeln som blev stulen och så fick jag en ny. Ändå rätt praktiskt att fylla år precis efter såna förluster. Någon viskade i mitt öra att det kommer ett paket till.

Fem dagars stugsemester var även det en värdefull gåva och nästa vecka lyfter planet mot Paris. Livets äventyr!

8 kommentarer

 1. Åh men grattis i efterskott då! Ser ut som du fått ett fint firande. Älskar såna ljuslådor med bokstäver, funderar på att köpa en själv.

  • Wilda Svara

   Tack! Ja det var verkligen ett fint födelsedagsfirande. Gör det! Hur fint som helst ju! Just nu har jag den i min hall med texten “You belong here”. Känns fint att komma hem och tända den <3

  • Wilda Svara

   Tack! Ja, verkligen. Det är nog min bästa födelsedagsönskning hittills 😉

  • Wilda Svara

   Tack fina du! Ja det känns fortfarande helt overkligt, men bara några dagar kvar nu. 😀

Kommentera