Vet ni? Asla har skaffat ett eget konto på Instagram (queenasla). Så himla fräckt av henne! Alltså, jag vet ju att hon älskar att stå i rampljuset och att fotografera henne är ju som att jobba med vilken professionell fotomodell som helst, men det här tar nog priset.

Asla

Jag har inte velat berätta för er, då jag inser att hon kommer att ha fler följare än mig alldeles för snart. Men okej, jag älskar ju henne över allt annat och det är väl dags för henne att frigöra sig.

QueenAsla Instagram

Så, in och följ henne så att hon får visa upp sitt drottningrike för er. Jag anar dock att det blir mest selfies. Om ni tröttnar på det kan ni ju kika in hos mig istället (snälla, snälla).

Asla cat gasping

Visste ni förresten att instagram ÄNTLIGEN har lagt in möjligheten att hantera flera konton utan att behöva logga in och ut? *harkel* Ja, alltså om Asla får storhetsvansinne och vill starta fler konton. Läs hur hos Better Bloggers.

14 kommentarer

 1. De är så bra att man kan växla så enkelt mellan sina konton nu. Jag har ett privat konto och ett för mitt fotograferande. Nu är de så mycket enklare att uppdatera båda. Kram

 2. Men åh, vad roligt 😀 Klart hon ska ha ett eget konto, hon är ju en stjärna. Ska följa så fort jag har en telefon igen!

  • Precis! Haha, fattar fortfarande inte hur du klarar dig utan telefon samtidigt som jag är lite avis. Hade jag en sambo så kanske jag också hade gjort det :p

 3. Men jösses vilken fin liten dam! 🙂
  Min ena är också en liten linslus som älskar att posa framför kameran. haha
  Och tack för tipset om flera instagramkonton. Visste inte att det gick att göra så!

  • Kul att du också gillar henne! Måste kika in hos dig så jag får se din linslus. Och ja så himla bra att det går att göra så nu!

  • Ja det bästa är att Asla nu bara följer katter på sin insta så om jag tröttnar på mitt flöde så kan jag titta i hennes 😉

Kommentera