Hej där! Välkommen till en ny layout för reaktionista.se!

Det var dags att låta bloggen växa in i detta nya skede av mitt liv. Jag har inte bara påbörjat min drömutbildning i år. Jag har också fått nya perspektiv, utvecklat min kunskap i fotografering och tagit mig förbi en del prestationsångest.

Efter att under lång tid ha brottats med hur mitt varumärke ser ut och vad jag vill förmedla så har jag kommit fram till att jag inte kan bestämma det i förväg. Visst finns det ett grundtänk men om det blir alltför konstruerat tappar jag mig själv. Jag låter reaktionista få växa med mig, precis som allt annat. Jag vill vara genuin och ärlig – för det är det jag vill förmedla till er. Jag vill beröra – och då får inga siffror stå i vägen. Jag vill visa en annan del av bloggvärlden där djupet går före ytan. Jag vill ge er min förundran och väcka er lust att upptäcka världen inom er och utanför er.

Creativity mood - reaktionista.se

Att definiera mitt budskap och särskilja mig från mediabruset är en viktig del för att växa och nå ut till fler. Jag hör från så många av er att det jag gör är viktigt. Ni är viktiga för mig, för idag är ni mina vittnen. Jag hoppas att fler hittar hit, så väl privatpersoner som yrkesverksamma som på olika sätt kan få ut något av min livserfarenhet. Reaktionista har alltid handlat om vem jag är och varför, om min berättelse. Samtidigt har det handlat om att växa, genom kreativitet och en slags känslomässig andlighet. Det är inte det lättaste att kategorisera och definiera det i sökbara begrepp ska jag säga. 😉

September woods in golden autumn light - reaktionista.se

Jag vill berätta mer om livet med och efter posttraumatisk stress. Därav den nya underrubriken “att växa ur trauma” och kategorin “att leva med trauma”. Jag vill fortsätta ta er med i växandet genom kreativitet, självkännedom och kärleken till Moder Jord. Längs vägen lyser stjärnögonblicken genom dagarna.

Innehållet är detsamma. Jag är densamma; ständigt i förändring. Det som ändras är tydligheten och utseendet.

Jag har smalnat av antalet kategorier så gott jag har kunnat. Under huvudkategorierna kan ni hitta mer specifika kategorier. Än så länge är det en del småfix kvar som att byta språk på vissa ställen, uppdatera layouten för några sidor, fixa ett snyggt instagramflöde längst ner osv. Jag har också försökt göra det så användarvänligt som möjligt, men är det något som stör er eller ser tokigt ut får ni så klart gärna säga till!

Med kärlek och stolthet,
Wilda

23 kommentarer

 1. Vad fint det blev med nya designen!! Älskar headerbilden ju, du är så fin <3 Det ger verkligen ett personligt intryck också, med en så rättfram och avskalad bild på dig som det första man ser. Rimmar fint med den ärliga och varma känslan här inne. Att det kommer rakt från ditt hjärta.

 2. Försökte lämna en kommentar men mellan en trög mobil och en övertrött Algot fick det vänta tills nu. Och Wilda. Vilken fin text – och insikt. Tycker du gör helt helt rätt. Jag har själv funderat så mycket fram och tillbaka med Midis men kommit fram till varenda himla gång att skaparglädjen dör om den platsen inte får följa mig. Och dör den finns ju ingenting. Så det måste få bara så även om allt tar lite längre tid. Men jag upplever också att det lönat sig så himla mycket. Att när företagen börjar hitta mig så är det RÄTT företag. Vars visioner på olika sätt rimmar lätt med mina samtidigt som jag behåller mig själv och framför allt – relationer med er. Som betyder så mycket. Och som alltid är din text här så himla välformulerad och on point. Inspirerande! Och håller 100% med Agnes om bilden på din header. Så fin!

  • Tack för din himla fina kommentar och att du inte gav upp trots motståndet. Betyder mycket att få dessa ord. Det är så otroligt fint att höra att det fungerar. Jag bygger mycket strategi nu och detta var verkligen en grundbult som gjorde att jag kunde släppa många föreställningar. Så glad att du gillar det nya <3 Du inspirerar mig!

 3. Jag läser väldigt sällan från datorn nu för tiden men gick in och tycker att det känns så DU! Som de andra ovan säger så är headerbilden verkligen så vacker och ger direkt känslan för vilken typ av blogg du driver. Puss och kram!

  • Åh vad roligt att du gjorde det! Nu ska det se bra ut på mobilen också. 😀 Det var en inställning som blockerade det tidigare. Blir sååå glad för dina ord <333 kramis!

 4. Ser jättefint ut! ✨🌱 Att fundera på layout, stil och inriktning på sin blogg är väl något man aldrig blir riktigt klar med. Men kul är det☺️

  • Tusen tack! Ja, så är det väl egentligen. Samtidigt är det viktigt att ha något att utgå från när en vill nå ut mer. Svår balansgång ibland. 🙂

 5. Håller på att läsa ikapp lite nu, så himla fint det blivit här <3 Och håller med om att sloganen var så träffsäker !

 6. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK #41 | gala, höstglöd och filosofi. | REAKTIONISTA

Kommentera