SAMARBETEN

Du inspirerar och hjälper en att komma närmare sig själv. Jag känner igen mig i otroligt mycket. Du tar på ett finkänsligt sätt upp sådant som det inte alltid pratas så mycket om.

REAKTIONISTA beskrivs som en ärlig, välskriven och inspirerande blogg av dess läsare. Den trogna läsarskaran återkommer bland annat för att få ta del av visdom, inspiration och stärka sin självmedkänsla. Den nära kontakten med Wilda som driver bloggen är viktig. De som läser är mellan 20-60 år och de flesta är kvinnor.

Din blogg gör mig både klokare och starkare och ger mig mod att våga ta hand om mig själv.

Secondhand mode - reaktionista.se

Jag har bloggat sedan 2005. Jag har arbetat med text längre än så och utvecklas ständigt inom foto. Allt jag gör är grundat i min personliga utveckling, i en känsla för världens skönhet och viljan att dela med mig av erfarenheter så att det kan få mening för andra.

Ofta är inläggen som att ta en stund och läsa en sida ur en självhjälpsbok.

Jag läser för tillfället till socionom och har gedigen erfarenhet av socialt arbete både utifrån ideella engagemang samt egna erfarenheter. Utifrån detta erbjuder jag ett antal tjänster som du kan läsa mer om nedanför.

Jag är noga med att vara transparent och ärlig med mina läsare, följa gällande lagstiftning om marknadsföring och tar skäligt betalt i solidaritet med mina kollegor i branschen. Jag genomför samarbeten om jag tror på att det kan ge ett utbyte för båda parter och gör ingenting halvhjärtat. Jag är egenanställd via Cool Company.

Är du intresserad av ett samarbete så är det bäst att ta kontakt via mail, så tar vi det därifrån.

Välkommen att höra av dig via reaktionista[at]gmail.com


SPONSRADE SAMARBETEN VIA BLOGG

Med en målgrupp som står nära, starka texter och bilder som berör når jag ut med högkvalitativt ambitiöst innehåll. Sponsrade samarbeten med företag och organisationer där våra syften samspelar på något vis. Jag brinner bland annat för personlig utveckling, lek och skapande, växtlighet och natur, feminism, nykterhet, medveten närvaro, hållbarhet, psykisk hälsa och social utsatthet.

Grundpris: 2500 kr exkl. moms. Sedan gör jag ett eventuellt tillägg utifrån bedömning om omfattning och relevans för mina läsare. I detta ingår exponering på REAKTIONISTA:s Facebook-sida, Twitter och Pinterest.

SPONSRADE SAMARBETEN VIA INSTAGRAM

Via min instagram når jag delvis en annan målgrupp som följer mig mer direkt i vardagen. Jag erbjuder samma högkvalitativa innehåll här, med större fokus på foto och det sköra vackra i världen. Jag gör bara samarbeten jag kan stå helhjärtat för och därför ger ett samarbete med mig både trovärdighet och proffessionalitet.

Grundpris: 2000 kr exkl. moms. Sedan gör jag ett eventuellt tillägg utifrån bedömning om omfattning och relevans för mina läsare. I detta ingår exponering på REAKTIONISTA:s Facebook-sida, Twitter och Pinterest.


TEXTER

Grundpris: 2000 kr exkl moms.


FOTO

Jag fotograferar för att fånga detaljer, ögonblick och framför allt känslouttryck som ligger nära hud och hjärta.


FÖRELÄSNINGAR

Jag är van att tala inför folk och gör det med en karismatisk, skarp ton med mycket värme. Jag blandar allvar med många skratt och uppfattas ofta som en lugn inspiratör i de sammanhang jag befunnit mig i. Jag engagerar deltagare och åhörare på ett inkännande vis så att vi tillsammans skapar tillfället.

Jag läser för tillfället till socionom på Mälardalens högskola där jag ständigt förvärvar nya kunskaper som stärker den egna erfarenheten med proffessionalitet. Genom föreläsningar vill jag inspirera till ett annat sätt att leva och öka kunskapen om livet efter svåra trauman.

Erfarenheter: Tal på Ljusmanifestation för Narkotikans offer i Brunnsparken i Göteborg, tal på Sergels torg i Stockholm, föreläsningar på kurser om sociala frågor för Ungdomens Nykterhetsförbund, politiska och formella anföranden i olika organisationer, workshops och kurser om föreningskunskap och opinionsbildning.

Jag skräddarsyr föreläsningen i samråd med vilka behov och önskemål som finns.

Ämnen jag kan föreläsa om:
– Medberoende
– Posttraumatisk stress
– Ätstörningar och självskadebeteende
– Att skapa meningsfulla personliga mål
– Självkänsla och personlig utveckling
– Självmedkänsla
– Egen rehabilitering vid utmattning
– Meditation
– Kroppskännedom
– Att lära sig leva med fibromyalgi och utmattning (utifrån ACT)
– Intersektionalitet och maktordningar

WORKSHOPS

Ämnen jag kan hålla workshops i:
– Skrivande
– Olika former av skapande
– Personlig utveckling
– Skapa meningsfulla mål
– Grupputveckling och feedback

Pris är förhandlingsbart beroende på omfattning i tid och arbete samt relevans. Ersättning för eventuella omkostnader i form av boende, mat och resa läggs på priset för föreläsning/workshop.


 

SparaSpara