Imorse undrade jag nästan vad jag hade fått i mig igår, när jag vinglade ur sängen vid 6.30. Inte helt ultimat efter en jobbhelg på 26 timmar, hehe. Inte mycket som skulle få mig att frivilligt gå upp då, svepa en kaffe och gå mot tåget. Så vad fick mig att begå denna galenskap? Kursplanegruppen! Ja, galenskapen blev ju inte mindre nu direkt… 😉 Ni som känt mig ett tag vet hur jag älskar att prata språk och leka med det. Tänk att få göra det med ett gäng likasinnade pedagoger under en förmiddag! Ja, det är värt lite mindre sömn.

Stugliv Ängelsberg - reaktionista.se

Sista schemapassen och målbilden

Efter två “lediga” dagar jobbar jag mina sista tre pass på sommarschemat. Även om jag verkligen trivs och det kommer att kännas vemodigt att inte komma dit på ett tag så behöver jag VERKLIGEN vila. Det gör jag genom att ta med mig Asla upp till stugan dit jag nu har åkt i flera år i norra Västmanland, och bara vara där i en vecka. Påbörja den nya romanen som gror inom mig, plocka mängder av blåbär och cykla till sjön för ett dopp ibland. Veckan innehåller därför en del förberedelser för det och även för veckan efter när praktikterminen drar igång. Motivationen och målbilden denna vecka ser ut så här:

Ängelsbergsbadet - reaktionista.se

Vecka 34

måndag | kl. 9.30-12 kursplanegrupp i Västerås, äta någon god lunch ute, åka hem och städa undan lite innan Marielle (växtvakt 1) kommer förbi. sen blir det en lugn kväll med planering i min bullet journal.
tisdag | tvätta, handla mat, träffa Anna, laga mat och förbereda mig för sista arbetsdagarna.
onsdag | jobb 7.30-16.00 med städning/ommöblering på kvällen om det finns ork.
torsdag | jobb 7.15-15 och en lugn kväll med städning i den mån jag orkar.
fredag | jobb 7.15-20.30. däcka i säng 😉
lördag | packa, förbereda det sista och träffa Denise (växtvakt 2).
söndag | packa ihop och åka till stugan i Ängelsberg. <3

*

Vad händer hos dig i veckan?

2 kommentarer

  1. Här blir det fortsatt ” stughäng ” med träning, kattpromenader, ”bara vara”dagar ända fram till slutet av September. Hoppas på både soliga dagar men även regniga dagar så man får krypa under yllefilten och lyssna på regnet som smattrar på plåttaket.
    Kram

    • Så ljuvliga bilder du målar upp för mig, Susanne. <3 Ser extra fram emot min stugsemester nu. Och så härligt att ha det så i flera veckor, du kommer vara alldeles marinerad i sinnesro sen. Kram!

Kommentera