SOCIALA MEDIER

Bloglovin reaktionista

 

BLOGLOVIN’
Det absolut bästa sättet att följa denna blogg är att prenumera på den via Bloglovin’. Här finns också andras blogginlägg som jag har sparat och hjärtat.


Deviantart reaktionista


DEVIANTART

Fotografier, målningar och mitt konstnärliga arbete visas i mitt galleri på DeviantArt. Bara det bästa får finnas här och jag vill få upp mer av min tidigare akrylkonst här också med tiden.


Flickr reaktionista

 

FLICKR
Här lägger jag upp alla mina bilder, men bara några görs offentliga. Vill du se detaljer på någon bild som jag lägger upp här på bloggen, klicka på den så kommer du till Flickr där du kan se den i originalstorlek.


Instagram reaktionistaInstagram queenasla

 

 

INSTAGRAM
Jag tar en del vardagsfoton och de dyker upp på min instagram reaktionista. För er som vill se mer av min kattsambo Asla så finns hon som queenasla.


PINTEREST Jag är en klassisk Pinterest-junkie och har några tusen pins sparade redan på ungefär 50 boards. DIY-kategorierna innehåller inspiration och idéer för skapande. eat it innehåller det som är ätbart. dress me beskriver vad jag tycker om i kläder och stil. mother earth innehåller naturbilder och djur. corners of the world innehåller drömresemål. för dig som är intresserad av bullet journal har jag en board för det också. och min favoritkategori: feel it. som bara kan upplevas. och mycket mycket mer.

Pinterest reaktionista


Poeter

 

 

POETER Jag har nyligen återupptagit min poesi, även om bokskrivandet lätt överskuggar det. På poeter.se finns tidigare verk och så småningom kommer också lite nytt upp. För dig som vill läsa mer av mina texter.


Twitter reaktionista

 

TWITTER
På Twitter skriver jag mest om politik, feminism, vardagliga bekymmer och glädjeämnen, skriver skämt som jag skrattar mest åt själv, live-tycker-till om tv-program (oftast musiktävlingar) och där länkar jag också från blogg och instagram.