Sommarlov! Semester! Idag startar min första ledighet på två år. Tre veckor framöver ska jag fånga dagen. Eftersom webbhotellet krånglar något infernaliskt just nu så bestämde jag mig för att ta en veckas semester härifrån och hoppas att Binero har löst problemet när jag är tillbaka. Bättre att göra något bra av det än att fastna i onödig frustration. Jag hoppas så klart att ni kommer att sakna mig, men att också ni får lite möjlighet till vila i era liv i veckan.

På tisdag åker jag iväg till Stockholms skärgård med några skrivande vänner. Där ska vi spendera våra dagar i ett 1800-talshus utan rinnande vatten men med el, toalett och andra bekvämligheter. Bad i hav och sjö, skrivövningar i naturskön miljö och vindar att låta tankarna flöda bort i. Jag behöver verkligen det nu. Bara koppla bort, koppla av, landa.

Bullet Journal vecka 24 - reaktionista.se

Vecka tjugofyra

måndag | hälsa på hos stjärnföräldrarna, bada och umgås. skicka in tentan.
tisdag | träffa en kurskamrat på förmiddagen, sen packa och handla det sista för avfärd mot Stockholms skärgård där jag landar med tre skrivvänner under tisdagskvällen.
onsdag | skriva, uppleva natur och koppla av i skärgården.
torsdag | repeat på onsdagen.
fredag | fortsätta slappna av och skriva.
lördag | packa ihop och åka hemåt.
söndag | landa hemma och fundera på vad jag vill göra av dagarna framåt.

Sommarplaner 2019

Sommarens planer är ganska lösa än så länge. Det blir traditionsenlig midsommar i Björsund, 60-årsfirande nära Orsa första dagarna i juli och sen jobbar jag 4 juli till 23 augusti. Annars vill jag mest spendera tid vid vatten, plocka blommor, lyssna på fåglarna, skriva blogginlägg om sånt jag har gått och tänkt på men inte haft tid att skriva ner, träffa vänner, leka med fadderbarnen och kika på loppisar.

*

Har du några planer för sommaren?

2 kommentarer

  1. Men åh, vilka fantastiska dagar du har framför dig. Jag tror inte att jag kikat in hos dig förut och jag ser fram mot att få läsa mer om dina dagar i skärgården. Mina planer för sommaren: åka till Gotland och njuta. Efter en termin med plugg ser jag fram emot ledighet. Inte från jobb men iallafall att inte behöva ha näsan i skolböckerna.

    • Åh välkommen hit Hanna! Så glad jag blev av din kommentar (även om jag är superseg på att svara i och med terminsavslut och semesterhjärna). Gotland låter som sommardrömmen! Vad pluggar du för något? Ska kika in hos dig senare, blev så nyfiken nu!

Kommentera