Pride Butterfly Princess

I lördags satte jag igång tidigt på förmiddagen med förberedelserna för årets Spring Pride. Jag gjorde klart mitt stjärnhalsband (för vi är stjärnor ⭐️⭐️), målade naglarna, klev i den rosa prinsessklänningen och skuggade ögonen. Till sist placerade jag törnekronan med fjärilarna på huvudet och begav mig iväg mot paraden.

Pride nail polish

Där mötte jag upp några från Fi och vi drog med oss några fler entusiaster.

Spring PrideSpring Pride

Kärleken fanns överallt och var både vacker, stark och självlysande. Årets finaste var ändå detta Prideväsen ⬇️ som stod längs med vägen. Kolla håret och ögonbrynen! Så vacker!

Spring PrideSpring Pride

Vi dansade oss fram bakom SSU:s flak och jag gav några prinsessvinkningar till fascinerade barn och vuxna som berömde min klänning.

Spring PrideSpring PrideSpring Pride

Det var en härlig dag men det märks att det är ett mellanår, väldigt mycket färre folk än vanligt. Men jag gjorde vad jag gör bäst = gjorde det bästa av det. Så jag dansade och sjöng och gjorde piruetter med min fantastiska klänning.

Spring PrideSpring Pride

Jag måste ju erkänna att jag kände mig halv utan min bättre snyggare hälft vid min sida. Jag kan knappt vänta på att få gå i en parad med henne vid min sida. Det slog mig hur lyckligt lottad jag är över att kunna vara öppen med min kärlek.

Spring PrideSpring Pride

Mot slutet mötte jag folk jag kände som hade kommit för att titta. Så när vi hade tagit oss runt gick vi iväg och tog en snabb fika.

Spring PrideSpring Pride

För sen skulle jag ju lyssna på Mariette och Tityo. Mer om det en annan dag. Happy Pride!

Butterfly princess Pride

16 kommentarer

 1. DU är ett Prideväsen! <3 Åh, vilken underbar outfit ju.
  Blev orolig först att jag missat alltihop, innan jag såg att det stod Spring Pride, haha. Det brukar väl annars inte vara förrän runt augusti i Sthlm tror jag. Är för folkskygg för att gå dit, men älskar det på avstånd. ^_^

  • Wilda Svara

   ÅH! Tack! Haha ja en annan stad. Hoppas på att vara lika snygg i Stockholm i slutet av juli 😉 Jag gillar ju folkmassor under begränsad tid märkligt nog… har aldrig fått ihop det riktigt. Hellre en folkmassa än en mindre grupp.

 2. ÅH fint!! Var som Louise ovan också förvirrad först och tänkte “redan Pride?????” men det fick ju sin förklaring, haha!

  • Wilda Svara

   Tack! Haha ja, en annan stad. Tror nästan alla städer har nu på våren förutom Stockholm.

 3. FAN vad viktigt det är att fira kärleken, förståelsen, respekten och för icke-heteros att få ta plats och synas i samhället. Få saker gör mig så rosenrasande som folk som har negativa åsikter om vem andra blir kära i. Fram för regnbågens alla färger, säger jag bara! Förresten lyckas du med konststycket att lysa starkt även i ett färgsprakande Pridetåg. =)

  • Wilda Svara

   Så sant! Tack för dina viktiga ord och den fina komplimangen 🙂

 4. Varför krångla, alla ska få hångla! Så himla fint 😀 Knasigt att jag inte alls kände igen att det var fotat i E-tuna. Kanske för att det var så mkt folk + jag inte varit där på flera år iofs 😛

 5. Pingback: Mål 2016 | Maj | REAKTIONISTA

 6. Pingback: OOTD | Blå klänning, kort hår och några ord om ärr. | REAKTIONISTA

Kommentera