Mariette Spring Pride

Efter Prideparaden stod en av mina favoritartister på scen: Mariette. Som alltid svinsnygg, och helt klädd i vitt. Bortsett från de Pride-glada strumporna.

Mariette Spring PrideMariette Spring PrideMariette Spring Pride

I publikhavet viftades det med Prideflaggor och det var en fantastisk stämning. Jag var lika hänförd som vanligt av röjet, blicken, rösten och den ömma tonen.

Mariette Spring PrideMariette PrideMariette Spring Pride

Mariette och hennes band tackade för sig. Jag blev extra glad av att få hälsa på Melanie efteråt, eftersom vi har en gemensam vän och dessutom gemensam hårfärg.

Tityo

Strax därefter dök en till stjärna upp på torget.

TityoTityo

Och intog scenen med sin POWER. För jäklar vilket tryck och vilken skärpa Tityo bjöd på.

Tityo

Både varierat och berörande. En stärkande kväll.

TityoTityo

Mina ögon fastnade om och om igen på handsmyckena som mot den svartvita stilrena klädseln bjöd på en mäktig kontrast.

TityoTityoTityo

För att avrunda kvällen gick jag och en vän ut för att lyssna på liveband och njuta av alkoholfria drycker. Sen hade jag helt glömt bort min besvikelse över att missa dansgolvet. Hjärtat dansade sin egen dans i tankarna på henne. För det är ju hon som är min stjärna.

SparaSpara

avtryck

  1. Satan i gatan vilka bilder du tagit!! Det brukar inte direkt vara det lättaste att få till bra bilder under en konsert med hoppande människor. =) Grymt!!

    • Wilda Svara

      TACK! Alltså åh vad glad jag blir av din kommentar. Jag stod längst fram och hade med mitt zoomobjektiv så jag hade bra förutsättningar.

Kommentera