Med en dags förskjutning på grund av anledningar som syns på bilden nedan.

Monthly Makers 2016

 • Mat som är lätt att laga.
 • Dimma, mystisk tät dimma utanför fönstret.
 • Monthly Makers gänget som alla inspirerar, engagerar och startar igång mig på sina olika vis.
 • En alldeles speciell gåva från en alldeles speciell vän.
 • Att känna min gräns.
 • Vågor, ringar på vatten, mönster skapade av rörelser.
 • Asla när hon såg upp på mig i det här ljuset:

Asla Norwegian forest cat

 • Glass i solskenet med en vän.
 • Kurret från kattmagen.
 • Att jag mot alla mina tvivel faktiskt blev klar med mitt bidrag till Monthly Makers till slut.
 • Att fastna på Pinterest.
 • Ruths skarpa idéer och varma hjärta.
 • Fyren i Karlsborg! Att se den på riktigt och få fotografera den.
 • Att uppleva den gyllenröda kvällssolen med Sofia vid min sida.

Mallard

 • Blå himmel och svarta fåglar som flyger sig vita i solstrålarna.
 • Mod. Människor som bryter upp från det som inte fungerar och vågar testa något nytt.
 • All uppskattning för att jag ledde mötestiden och för hur jag gjorde det under helgen.
 • Det känns som om jag har fått vänner för livet.
 • Elsas mjukhet och färgtoner som matchar hennes person.
 • Komma hem till Asla, min trygghet, mitt allt.
 • Detta citat:

No one warns you

 • SOLSKEN!
 • Anna Marías lila hår. Blir glad varje gång jag ser det på bild och nu har jag sett det på riktigt också! Och hennes skarpa närvaro och intellekt.
 • Att min första stora videoredigering är klar och uppskattad.
 • Skratt från magen.
 • Beatrice sprudlande energi.
 • Åtta klickande kameror samtidigt.
 • Sandras hem. Alltså wow! Som i en inredningstidning men på riktigt och så mycket bättre.

Home of Sandra Atilio

 • Löpträning i terräng. Med tillhörande vårskutt.
 • Innerliga kramar.
 • Annicas trygga lugna inverkan.
 • Peppen efter att umgås med kreativa bloggare!
 • Att få undan disken, i mindfulness mode. Älskar att diska!
 • Kasta glas i containrar och få ur sig några jobbiga känslor på köpet.
 • Känslan av tillit till livet.
 • Ett gäng bra selfies.
 • Bli skjutsad av Anna María på cykel i och på väg till solnedgången.

Reaktionista Wilda

 • Vegolasagne som blev sååå god.
 • Skumbad med extra skum.
 • ALLT med Monthly Makers träffen och gänget och varenda individ i det sammanhanget! Vilket gäng! Och jag får vara en del av det! Jag ÄR en del av det. Av värmen, peppandet, inspirationen, omsorgen om varandra och kreativiteten!
 • Kranvatten efter löprundan.
 • Månen syns trots att det ännu är ljust ute.
 • Solnedgången i orangerött på ena sidan och blårosalila på den andra sidan. Att kunna fotografera båda.

Sunset pink purple blue

 • Sandras odlingsskola. Så pedagogisk och tydlig.
 • Komma hem till min kyrka, med mina människor. Någon nynnar för sig själv, en annan spelar musik i kyrksalen och ännu en sover på en soffa.
 • Rosa moln. I verkligheten.
 • Blåsippor och krokusar!
 • Lekstund med Monthly Makers.
 • Alicia som lär mig fågelnamn och ger så mycket positiv energi och bekräftelse.
 • Asla väckte mig inte på morgonen som vanligt. Då hittade jag henne i den nya bädden och när jag hade fotograferat och klappat henne kurade hon bara in sig och somnade om. Och hon är inte ens den mysiga kattsorten.

Play time Monthly Makers

Hur har din helg och vecka varit? Vad minns du speciellt? Och vad längtar du efter eller ser du fram emot?

11 kommentarer

  • Åh tack! Och ja, jag stirrade på henne minst lika länge av samma anledning. Det var en magisk stund. Glad att jag kunde fånga det!

 1. Så fin du är! Så tacksam över helgen och att få träffa dig på riktigt! Stor kram!

 2. Åh, så fint <3 Kanske särskilt det med Monthly Makers, det kniper lite i hjärtat när jag tänker på att jag valde att stiga ur. Det var nog rätt beslut, men det känns ändå lite ledsamt när jag läser om er fantastiska helg.

  • Tack! Åh förstår det. Det hade varit fint att ha dig med. Det tänker jag på varje gång jag läser din blogg. Du är verkligen med i anden och tankarna. Det är viktigt att kunna prioritera vad som behövs just nu. Så starkt gjort.

 3. Alltså Wilda, du är för fin! Jag som annars i de flesta sammanhang känner mig som den tysta, blyga och trötta i hörnet som inte riktigt orkar vara med, men i detta gäng med nästan (helt?) bara introverta så är jag med mina extroverta drag kanske mer energisk än vad jag känner mig! Känns bra att veta att någon ser mig så. Kram<3

 4. är så glad för er träff! så glad för din skull att du träffat de genierna jag också fått äran att träffa innan, och lite avis på dem du fick träffa jag inte fått träffa än 😉 <3

 5. Åh blir helt tårögd av det här inlägget faktiskt, finaste stjärnögonblicksinlägget ever! Tycker så mycket om hur du betraktar saker och personer, så himla fint att läsa dina beskrivningar av alla MM-tjejerna och allt annat fint under veckan! Nu blev jag ännu mer ledsen över att jag missade, kan vi inte köra en repris typ jättesnart? Jag vill också hänga med alla! Tänkte föreslå i sommar men det är nog kanske svåraste med folk som reser iväg på olika äventyr. Men i början av hösten allra senast tycker jag!

  • Tack! Jag vill gärna ha repris snart! Men i höst blir det inte mycket resa av. Då får det bli i Stockholm. Men det vore verkligen underbart!

Kommentera