Puh, vilken vecka! Men åh så roligt jag har haft och så lycklig jag är! Tre lugna dagar med kongressfix, hemmafix och återhämtning innan två dagars samtal om skrivande och två dagars Monthly Makers häng och bloggpepp. Jag har alltså spenderat halva veckan i Stockholm och det har varit så roligt och utmattande på samma gång.

Det fungerar bra för att jag tar dag för dag, stund för stund. Jag gör det jag behöver göra just i den här stunden för att nästa stund ska fungera. På fredag öppnar kongressen som vi har förberett sedan i somras. Det ska bli otroligt roligt att få vara med och rodda ihop det och se resultatet av allt arbete. Håll en tumme för att allt klaffar!

Stockholm - reaktionista.se

✶     När jag kom på mig själv med att säga högt till min hängiga fredskalla “Förlåt att jag har gjort dig ledsen. Du ska få lite vatten så ska du nog se att det blir bättre”. Växtfamiljen <3

✶     Bilder från kattvakterna som visar att Asla mår bra och får kärlek.

✶     Spendera halva veckan i Stockholms vackra arkitektur och stadsliv.

✶     Rulla nerför en sopad nedförsbacke på cykel.

✶     Umgås med bloggare. Fotografera ihop, ha givande lärorika samtal om allt från SEO till fotoredigering till hur en kan organisera sitt bloggande liv.

Mikaela Puranen - Monthly Makers - reaktionista.se

✶     Få komma hem och krama om en vän efter att ha längtat efter det ett dygn.

✶     Mikaelas min ↑ när hon läste på mjölkpaketet om ett barn som hade satt upp lappar på sin skola för att minska matsvinnet.

✶     Lägga brev på postlådan. Känslan av att få ett avslut på något som kräver så många små moment.

✶     När “Vart jag mig i världen vänder” dök upp i lurarna och jag var tvungen att smygdansa i tågvagnen.

✶     Stinas upplägg för Monthly Makers träffen och kanske allra mest att hon hade tagit fram formulär för bloggfeedback på stora papper. Hur fint är inte det?!

Monthly Makers meet - reaktionista.se

✶     Att jag har lyckats hålla några pelargoner vid liv över vintern.

✶     När en av kurskamraterna kallade en karaktär för “rekvisita”.

✶     Det är varmare nu. Jag kan sova utan värmefilt och vara varm om näsan hela natten.

✶     Få sin text speglad, bekräftad och synad så att jag själv kan se det jag behöver se.

✶     Byggnaden som är Skeppsholmens folkhögskola med de nötta trappstegen, de stora fönstren, takbjälkarna och de rejäla och använda trägolven.

Stockholm - reaktionista.se

✶     När en person på tunnelbanan letade efter någonstans att hålla i sig och sedan tog tag i sin partner och sa “jag kan ju hålla i dig” och kärleken när deras blickar möttes <3

✶     Skriva textrespons, gå in i andras texter och skrivna världar.

✶     Bli utbjuden på lunch bara sådär mitt i veckan.

✶     Testa att väva för första gången med stöttande accepterande kreatörer omkring mig.

✶     När Asla gör sig till för att charma mig.

Sunset - reaktionista.se

✶     Solnedgången som färgade himlen till en rosa dröm.

✶     Blå himmel som vittnar om att våren är på väg.

✶     Få feedback på bloggen som stärkte mig ännu mer i att det jag gör är rätt väg för mig.

✶     Plantera om växter. Doften av jord.

✶     Kunna ge stöd utifrån min egen erfarenhet när en vän var med om en liknande händelse som jag har varit med om tidigare.

Wilda - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

✶     Nyheten om att Annakarin och Clara släpper en personlig klädkollektion fyller mig ännu med glädje.

✶     Linnéa skriver alltid bra om det här att vara utmattad, men jag kände igen mig väldigt mycket i hennes inlägg om sociala medier och bloggande.

✶     Missa inte att du kan följa Anna Marías tankar om sin medverkan i Superskaparna mellan gångerna (tisdagar kl 21 i 7:an eller på TV4 Play). Så välgjorda intressanta inlägg!

✶     Louise har skrivit en hel bok om hur du kan skapa ditt drömjobb som högkänslig introvert entreprenör! Köp den och läs läs läs! Så många klokheter från denna människa jämt.

✶     Agnestugg har gjort tapasrecept som får det att vattnas ordentligt i smaklökarna.

Vad vill du minnas från veckan som gått?

 

16 kommentarer

 1. Alltså skulle skriva mer men den känslan var min första så kommentaren bara gick iväg! Fin bild på Mikaela och så fin helg. Tack Wilda!!

  • Wilda Svara

   Haha åh du är fin. Jag var så nöjd med att fånga Mikaela i den stunden när hon log sådär mysigt. Tack för allt du ordnade och fixade och ja ALLT!

 2. Så fin dag igår! Helt klart bästa på min vecka! Och lapparna var ju så jäkla gulliga! <3 <3

  • Wilda Svara

   Det var en himla fin helg. Hoppas du fick vila ut lite. Du gjorde helt klart rätt beslut som vårdade dig själv i söndags. Lapparna chockar mig än med sin coola gullighet <3

 3. Så himla fint det var att träffa dig och andra MM-värdar i helgen, helt klart mitt bästa stjärnögonblick!

  Tack för boktips, låter himla intressant, viktigt och nytt!

  • Wilda Svara

   Men detsamma! Din humor är något alldeles extra! Som jag har skrattat för mig själv åt dina skämt både igår och idag 😀 Louise är dessutom grym på att skriva så att en lätt tar till sig. Läs!

  • Wilda Svara

   Verkligen! Och åh vad jag saknade dig i helgen. Tänkte flera gånger att jag skulle försöka få till en stund med dig dessa dagar men det var verkligen inte lätt så hoppas på nya chanser snart. Tur att jag får se dig i TV i alla fall 😉

 4. Så himla mysigt att alltid få läsa om ditt vardagsglitter. Låter som en fantastisk vecka i Stockholm! Veckan som gick vill jag mest minnas att jag fortsatt framåt även när jag mest velat fly undan mina känslor och tankar.

 5. Åh vilken fin bloggträff ni verkar ha haft! Grym idé med att ge feedback till varandra på ett lite mer uppstyrt sätt! Ska komma ihåg det till nästa workation 🙂

  Alltså älskar ögonblicket du beskrev om paret i tunnelbanan <3

  Stjärnögonblick för mig den senaste veckan har varit: När en vän erbjöd sig att komma över och måla lister med mig efter flytten för att jag ska ha något att distrahera mig med och någon som är där och stöttar. Dina fina kommentarer på min blogg! Att jag har kommit igång med att skriva dagbok en liten stund varje dag, för att ta tag i det som känns istället för att skynda vidare. Sitta ute på trappen och dricka te i solskenet. Vetskapen om att jag ska åka till landet med familjen i helgen och bara insupa vårluften och bli uppvaktad på min födelsedag. Att ett helt gäng med matbloggare som jag beundrar vill skicka sina nya kokböcker till mig <3

  Hoppas du har en fin vecka och har kunnat återhämta dig lite efter de intensiva stockholmsdagarna!
  Stor kram

  • Wilda Svara

   Ja, det var en riktigt bra grej. Det får vi styra upp 😉

   Det var ett underbart ögonblick. Svårt att inte minnas det starkt <3
   Stöd från vänner är så otroligt viktigt vid sådana tillfällen. Glad för din skull! Och så fint att du tar emot det. Så fina stunder du fångat. Jag måste ju bara säga detsamma! Känner varje gång jag läser något av dig hur mycket jag önskar att vi kunde bo nära och hänga då och då.

   Tack, det var en galen vecka förra veckan med kongress och nu högskoleprov. Sen blir det, som du påminde mig om, dags för ledighet. Välbehövligt. Kram!

Kommentera