Vart tog den här veckan ens vägen? Det känns som att jag igår satt och skrev för fullt på vår uppsats. I måndags lämnades den in, ungefär en timme innan deadline. Sen gick luften ur mig en stund. Tills nästa dag då jag städade balkong, kök, gav omsorg till alla växter och påbörjade opponering. Skönt att hinna byta glödlampor så det blev lite ljus i hallen också, haha.

I onsdags träffades vi i gruppen och sammanställde vår opponering. I torsdags startade det igång kl 8.15. Det var min första opponering och jag tyckte mest att det var roligt. Intressant och lärorikt att lyssna på andra, få träna på att ge konstruktiv kritik och att få nya ögon på sin text. I slutet av dagen var jag nöjd och trött. Imorgon ska vi göra några småjusteringar för en chans på VG! Stolt över oss!

Nu är det uppladdning inför ny kurs. Det gör jag genom att spendera tid med älsklingen, få en översikt av kurslitteraturen och fylla mitt hem med tulpaner.

Tulpaner i alla rum - reaktionista.se

     LJUUUUUSET!

     High-fives med PM-gänget.

     Närhet. Så efterlängtat!

     Att få en bild på snödroppar av en vän. Våren är på väg!

     Färgmatchning i den orangea veckan 😉

Färgmatch orange - reaktionista.se

     Få tid över att ta hand om mitt hem.

     Att vi troligtvis kommer att få VG på vår B-uppsats! Så roligt!

     Hemleverans av blomlådorna till sommarbalkongen! Helt underbara! Ska visa er snart, bara det sista kvar 😀

     Att komma ihåg att andas i stress.

     Nya fröer i vårsådd och hur de tidigare gror och växer i plantor nu.

Vårsådd - reaktionista.se

     Känslan av seger när uppsatsen var inlämnad. Puh!

     Att kunna raise above i en obekväm och olustig situation.

     Clementiner.

     Ge växterna extra omsorg: klippa ner, plocka bort torra löv och ge dem näring.

     Den meditativa känslan av handarbete.

DIY decoupage påskägg - reaktionista.se

     Påskliljorna på servetterna som tog blev bättre än jag hade trott.

     Städa balkongen och förbereda för att växterna snart kommer ta över den.

     Trötthetsfnitter som spårar (under pågående opponering dessutom!)

     Skriva en Erratalista (en lista på språkliga fel) och känna det som att det är mitt kall i livet, haha.

     Att få ge tillbaka det jag har fått med mig till andra.

Vissen tulpan - reaktionista.se

     Asla som uppvisar tydliga vårkänslor.

     När han dök upp helt oväntat och jag fick några pussar mitt i en intensiv dag <3

     Broccoli- och ostbollar från Coop! Tips tips!

     Känna gemenskap och tacksamhet i ryggraden.

     Bläddra i mitt herbarium. Ska snart visa er mer av innehållet!

Blad i herbarium - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Mina två fantastiska bloggkollegor Teknifik-Elin och Dnilva-Anna María är med i varsitt avsnitt i podden We are influencers! Så mycket klokskap, viljekraft och kärlek <3 Tack för shout out Elin <3333

     Alicia har gjort en klädskiss med tygprover och akvarellskisser som är så inspirerande! Och missa inte resultatet – rhododendronbyxorna!

     Apropå tvätt-klippet jag delade från Jonna Jinton förra veckan: Jonna har nu efter den virala succén hamnat i en identitetskris och bytt namn till Jinna Jonton. Haha, älskar självdistansen! Titta om du vill ha ett gott skratt!

     Om att förlora någon. Ida Olsson skriver om hur sorgen hanteras olika, och har gjort en illustration som för mig speglar livets gång i relationer.

     Fredrika har ett skapandeprojekt på gång som får vilket hjärta som helst att bli varmare.

Vilka vårtecken har du lagt märke till?

SparaSparaSparaSpara

2 kommentarer

  1. Ååh vad mycket vårkraft i det här inlägget! Jag blir helt pirrig i magen. Och balkonglådorna vill jag se! Känns som att jag letat överallt men bara hittat svart hårdplast. Det måste ju finnas nåt bättre!

    • Så härligt att få förmedla den känslan! Känner verkligen så nu. Klart du ska få se! Ska bara lösa det sista så ska jag fixa en DIY-tutorial 😀

Kommentera