När den här veckan går mot sitt slut är mitt inre fullständigt uppfyllt av kärlek. Igår kom fadderbarnen på spontanbesök och vi spenderade eftermiddagen på stadsmuseet. I fredags var jag och Daniel hos mina stjärnföräldrar och åt en sen påsklunch, och idag åker vi hem till hans familj. Jag har så goda relationer idag. Under veckan har jag fått krama om flera vänner och mött dem i nuet.

Det var ingen självklarhet. Jag tänker på det ofta. Hur jag inte förstod hur andra kunde ha så fina relationer. Jag kände mig ständigt utanför och ensam. Idag är jag omgärdad av villkorslös kärlek. Det känns så självklart att det nästan skrämmer mig. Jag vet inte om jag någonsin vänjer mig vid att vara så här lyckligt lottad. Kanske är det i sig en ynnest att få känna sig så här förundrad inför det.

Det är den tiden på året då jag mest vill sova mig igenom dagarna. Jag känner mig sömnig, matt och värken flyttar runt. Så just nu är det verkligen dag för dag som gäller. En sak i taget. Om en månad är det över, och sen väntar en varmare stabilare tid då jag mår som bäst. Det krävs en del planering nu, och hård prioritering. Jag jobbar också på att ta ner ambitionerna och göra det enkelt för mig. Och samla stjärnögonblick, så att jag får glädje här och nu:

Salladsbestick i teak - reaktionista.se

     När stjärnföräldrarna och erbjöd mig ett par salladsbestick i teak – EXAKT som sinnebilden av vad jag har letat efter på loppis. Dessutom arvegods. Så mycket kärlek i det. Och hur fina är de inte?

     Stretcha ut kroppen i yoga.

     Att gråta ur mig sorg och känna mig så lättad efteråt.

     Höra koltrastens sång.

     Spendera en spontan eftermiddag med fadderbarnen aka tigerungarna på Eskilstuna Stadsmuseum. Så otroligt mysigt! <3

Krokus - reaktionista.se

     Vårblommor. Krokusar och snödroppar som växer upp ur vintermarken.

     Få en gåva från någon som tänkte “den vill jag ge till Wilda”.

     Göra roliga grimaser med tigerungarna, så himla söta!

     Ställa ihop två sängar i sovrummet och numer ha en 240 cm bred säng! Den ni. Som en vän sa: “Så du säger numera inte att du ska sova, utan att du ska gå och lägga dig i din 240-säng?” Haha exakt så!

     Och att detta ledde till att jag och kärleken för första gången sov helt bekvämt båda två en hel natt, vid varandras sida. SÅ. JÄKLA. SKÖNT.

Ladugårdsdörr - reaktionista.se

     Promenera i naturen med vackra gårdshus och ladugårdsdörrar längs vägen.

     Regndroppar som skapar ringar i vattenpölar.

     Läsa högt för honom ur min bok innan vi somnar.

     Samla ihop alla komplicerade tankar i en text och också få ut ett blogginlägg av det.

     Närvaron av Asla. Ibland är det svårt att gå hemifrån i perioder när vi är varandra så här nära.

Asla norsk skogkatt - reaktionista.se

     När Asla kröp in under täcket när jag låg i sängen och pluggade, och värmde både sig själv och mig.

     Engagemang i någons ögon.

     Höra honom skratta till TV:n i rummet bredvid.

     Att kunna hjälpa någon annan bara av att vara där.

     När jag skulle ta en snygg bloggbild och istället spillde ut kaffe i sängen. Haha, garvade högt för mig själv.

Cykelhjul och ekrar - reaktionista.se

     Skönheten i gamla saker med historia. Som det här gigantiska cykelhjulet.

     En lång kram med värme som räcker för ett dygn.

     Björkskog. Så ljust, skirt och vackert!

     Stoltheten jag känner över att han är min kärlek, och jag hans.

     Sätta på musik och sjunga högt för mig själv.

Wilda - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Sandra Leone skriver så mycket klokt. Koncentrerat, lugnt och enkelt om att spara tid.

     En minirenovering i köket? Ja tack! Anna María Larsson inspirerar återigen med träffsäkerhet och stil.

     Jenny gjorde en resa själv till Norrland och har skrivit ner sina bästa tips för dig som vill resa ensam.

     Jag skulle kunna tipsa om varenda jäkla recept på Vegokäk. Vad sägs om citronrisotto med edamame och mynta?

     Nyheten om att Jonna Jintons tavla av Juvansjön kommer att säljas på IKEA världen över! Wow vilken dröm att ha en sån.

Hur har april startat för dig?

4 kommentarer

  1. Lika mysigt som alltid att läsa dina stjärnögonblick! Fint att läsa om hur dina relationer kan väga upp lite för den jobbiga tiden på året. Och tack för länken, så kul att du uppskattade det inlägget 😀

    • Så himla glad att du tycker det! Ja det är verkligen så lyxigt att ha alla dessa fina människor omkring mig nu. Är så glad att du bloggar mer igen. 😀

Kommentera