Jag har haft en kämpig vecka med hög smärta. Idag vet jag vad jag behöver göra och är också helt okej med att ha dåliga dagar. Det gör mig bara så otroligt sorgsen att veta att det är så här det kommer att vara. Jag lär mig att leva med det bättre hela tiden och jag kan ta tillbaka positiva affirmationer och hitta ro i meditation. Det känns skönt att jag faktiskt tillåter mig att klaga av mig och vara ledsen.

I veckan har jag mest arbetat med bloggen de stunder jag har orkat och nu i helgen har jag hittat ro och glädje i kärleksfull gemenskap. Veckan som kommer blir helt dedikerad till vila. Kanske får jag gå ut och hälsa på vitsipporna snart.

Sticklingar - reaktionista.se

✶     Få höra “det lyser om dig”.

✶     Stoltheten när jag förstod hur jag skulle lösa ett problem i koden och att ha support som kunde bekräfta att jag hade tänkt rätt.

✶     Smyga runt och sno sticklingar från alla möjliga gröna växter och ta med sig hem. Buset i blicken.

✶     Golden hour i min lilla djungel.

✶     Få viktiga saker gjort, som har känts så svårt att orka med.

Inomhusdjungeln - reaktionista.se

✶     Komplimanger som är så genuint förmedlade och personliga att de når rakt igenom alla hudlager.

✶     En myndighetsperson som började samtalet överdrivet byråkratiskt och kom på sig själv, bad om ursäkt och så kunde vi ha ett mer avslappnat mänskligt möte. <3

✶     Att säga ifrån och stå upp för mig själv.

✶     Luta huvudet mot en brummande kattmage.

✶     Få höra historier om fadderbarnen och se hur de utvecklas till egna personer.

Wilda - reaktionista.se

✶     När jag gjorde mig sårbar och möttes av en hel skara av kärleksfulla människor som ville finnas till hands.

✶     Peppande vänner när kreativiteten och inspirationen svek mig.

✶     Att dela en viktig milstolpe i karriären med personer som kan vara stolta över mig, tillsammans med mig.

✶     Garderobsblomman från Ina som vecklar ut sitt första nya skott sen den kom till mig.

✶     Utbyten av varma blickar.

Garderobsblomma - reaktionista.se

✶     Få lägenheten välstädad inför besök.

✶     Läsa poesi inför publik och att efteråt få frågan om det kommer en bok.

✶     När en vän tipsade om att blåsa såpbubblor när jag hade en dålig dag. Det gjorde det faktiskt lite lättare för en stund. <3

✶     Att få berätta om något jag är stolt över och att det tas emot med grattis, stöttning och pepp.

✶     Skratta så att jag låg dubbelvikt och fick träningsvärk i magen dagen efter.

Asla - reaktionista.se

✶     Bli kallad för “skogsrå”.

✶     Solnedgångar. Jag slutar aldrig förundras.

✶     Träffa en person som kanske ska bo hos mig i sommar och som kändes så otroligt rätt – som när vi betonade miljötänk i mun på varandra och insåg att vi hade samma kostval.

✶     Fotosession med Asla som poserar villigt.

✶     Att kunna gråta tillsammans med andra och släppa iväg det som gör ont.

Sunset clouds - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

✶     Beata tipsar om en fin artikel och reflekterar klokt över hur pengar inte alltid är drivkraften.

✶     Mikaela som är temavärd för Monthly Makers i april har gjort en oerhört vacker narval. Ge henne en stor dos beröm för kreativiteten och lämna in ditt bidrag i en kommentar under senast den 28:e.

✶     Elin berättar om en livsstilsförändring från djupet.

✶     Anna María och Philip har hittat på ett smidigt sätt att planera veckans mat. Kolla in det!

Hur har din vecka varit?

 

17 kommentarer

 1. Fina du! Hoppas det kommer en tid av bonuskraft nu, det tycker jag gott du kan ha!

  Och alltså motljusbilden på växthuset!!!!!!!!!!!!?????????????????????? <33

  • Wilda Svara

   Tack Alicia! Det hoppas jag också. Det brukar bli bättre framåt maj och sommaren är min bästa tid. 🙂 Ja åh blir så kär i ljuset i min lägenhet om och om igen. Så underbart att fota här. <3 Tack för att du ser!

 2. Blir alldeles varm av tanken på att det ändå finns ro och glädje att hitta i gemenskapen med andra, så fint. Blir det någon bok så står jag först i kö <3

  • Wilda Svara

   Tack vännen! Ja det är verkligen så fint att jag har tillgång till såna rum där jag kan vara med hela mig. Det ska helt klart bli en bok, men när får tiden utvisa 😉 Glad för stödet! <3

 3. du är så duktig på att fånga allt fint, trots att det låter som du haft det tungt också. hoppas veckan som kommer blir fin. jag har haft det både fint och jobbigt denna helg, men är pepp på (födelse)veckan som kommer! årets bästa fir.

  • Wilda Svara

   Ja det är lite extra tungt fysiskt nu men det är då det är så viktigt att samla på mig det fina. hoppas du kan få gå in helt i födelsedagsbubbla och bara njuta framåt. så glad för dina kommentarer, älskade. puss!

 4. Fina Wilda! <3 Jag har en kroniskt tarmsjukdom och kan verkligen relatera till sorgen i att acceptera att den tillhör sitt liv. Jag hoppas verkligen du får vila upp dig i veckan och hämta kraft <3

  Den här veckan har jag haft lov och jobbat i kapp mitt stora stress-arbets-berg och även om det innebar att det inte blev så mycket ledigt för min del så känns det så himla skönt att veta att det där berget nu ligger bakom mig. Veckan avslutades med att en vän kom förbi med en monstrea till mig och sedan satt vi ute och drack te och åt soppa precis innan solen gick ner.

  • Wilda Svara

   Tack Fredrika! Det gör mig ont att höra, men jag vet ju också att det går att hitta sätt att leva med det. Det måste ju bara bli så. Och sorgen behöver få finnas med i det. Det är genom den jag kan acceptera det och leva vidare utan att det blir ett lidande.

   Jag kan helt relatera till lättnaden över att jobba ikapp! Så skönt. Ibland är det mer vila att få undan det som stressar en än att vila när en har det där berget av jobb framför sig. Fint att du kunde göra vad du behövde. Så otroligt vackra bilder jag får av din gårdag med vännen. Ljuvligt!

 5. Varma blickar alltså. Vad de kan förgylla en hel vecka <3
  Så avis på din fina djungel! Jag jobbar på bra här hemma med, men är inte ens i närheten av det där haha! Det är fint, växter ger ett så lugnt intryck hemma. Och liksom friskt på något sätt, när en kan se att de lever och frodas.
  Min vecka har gått i ett, men jag har klarat av det förvånansvärt bra. Har lyckats behålla fokus och koppla bort på kvällarna vilket varit skönt. Hade också en helg fylld av varma (och nervösa) blickar vilket var fint. Det behövdes. Nu är jag mest glad över att det är sol och vår och att min lägenhet äntligen börjar kännas mysig och i ordning efter flytten! Om du inreder med växter så inreder jag med kokböcker :'D Herregud, hade förträngt hur många jag har. Kanske får adoptera bort några 🙂
  Kram!

  • Wilda Svara

   Ja verkligen. Jag ska bevara de blickarna länge i minnet.
   Haha det är lite kaos i djungeln nu innan värmen vill dyka upp. Platsbrist kan jag lugnt kalla det :p
   Jag har fått så himla mycket bättre luft inne med alla plantor. Det är verkligen det allra bästa med det. haha vi får byta växter mot kokböcker då 😉 Vad fint att höra att du har haft en vecka som flutit på och mött varma blickar. Låter spännande! Kram!

 6. så mycket fina ögonblick. och fint beskrivet att det finns glädje och stöd också i det jobbiga. och vilket fantastiskt tips om att blåsa såpbubblor när livet känns jobbigt, det tar jag med mig<3

  • Wilda Svara

   Tack för din fina kommentar! Såpbubblor gör stor skillnad i humöret! <3

 7. Vad tråkigt att höra att veckan inneburit mycket smärta, men väldigt fint att du lagt märke till så många stjärnögonblick trots det. Hoppas denna veckan är snällare och bjuder på ordentligt med vila! <3
  Och förresten, motljusbilden med alla växter är ju bara helt MAGISK! Kan knappt sluta stirra för att skriva den här kommentaren.

  • Wilda Svara

   Ja det är dessa veckor som stjärnögonblicken blir extra viktiga. Så fint att du uppskattade bilden! Jag har ett helt fantastiskt ljus dessa vårkvällar <3 Tack för dina värmande ord.

 8. Hoppas du får en fin vecka med vila och känner mer ork. Jag snor också sticklingar till höger och vänster. Tänker att moderplantan bara mår bra av det 😛
  Tack för länkkärleken :*

  • Wilda Svara

   Tack fina. Det har varit lite bättre men marginellt 😉 Maj blir bättre. <3 Hoppas du har haft en bra vecka. Sticklingar är det bästa för alla, vi gör bara växterna en tjänst 😉

 9. Pingback: APRIL 2017 | aprilvärk, nära vänskap och under huden. | REAKTIONISTA

Kommentera