Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er för allt engagemang och all kärlek som mött mig de senaste dagarna. Jag försöker ta till mig varje råd, omtanke och hopp och spara det nära. Även om inget egentligen har ändrats än så är det ljusare idag. För att jag tror på att jag kommer att ta mig igenom, vad som än händer. Ni har visat mig det. Ni som påminner om vem jag är, varför jag gör det här och att jag inte är ensam. Tack <3

Veckan startade med projektarbetet och en grupp som jag har väldigt roligt med. I tisdags när vi skulle ha startat igång dök inte deltagarna upp, vilket var förväntat men ändå en besvikelse. Vi försökte igen på onsdagen och då blev det succé. Så fint och värdefullt. Efter det fick jag umgås med bästa ungarna och deras mamma några timmar.

I fredags utnyttjade jag min superkraft i medveten närvaro och fokuserade helt och hållet på att slöjda. Min vän som är träslöjdslärare hjälpte mig som vanligt att få ihop mina idéer. Meditation, powernaps och skogspromenader gör att jag orkar lite till. Kanske har jag också kommit på en lösning, men det återstår att se om den håller. Idag blir det loppisrunda med älsklingen för att fira den 3:e för 15:e gången. <3

Grattis till vinnaren i tävlingen med #stjärnögonblick

Tack till er som deltog i tävlingen, era foton gör mig så berörd och tagen. Det var inte lätt att välja då alla hade en helt egen ingångsvinkel. Ett bidrag satte sig lite extra i hjärteroten.

Stort grattis till Linn som har vunnit 500 kr hos BestCanvas.se! För ett stjärnögonblick att hämta kraft från när marken svajar och tvivel sliter. Jag hoppas att du får vind under dina vingar och mellanlandar i trygga trädkronor då och då.

Fortsätt gärna att dela med er av era stjärnögonblick under #stjärnögonblick och på söndagar kan ni även berätta om era stjärnögonblick genom min Instagram Story – och som vanligt i kommentarsfältet.

Våren är på väg - reaktionista.se

     Fluffiga knoppar på träden.

     Att det luddiga projektet blev lite mer konkret.

     Vara smakråd om inredning åt en vän.

     Det klara solljuset under en eftermiddag som gav kraft.

     När en lärare såg min förtvivlan och tog sig tid för mig mitt i sin dag, och själv blev tårögd över min situation. Medkänsla och närvaro är ibland allt som behövs för att det ska kännas lite mindre ensamt i smärtan.

Hackspett - reaktionista.se

     Rikedomen av fåglar i Kronskogen och att hackspetten tittade fram.

     Att någon öppnade en dörr åt mig när jag inte hade mitt passerkort med mig.

     Planera loppisrunda med älsklingen.

     Få förtroendet att lyssna till någons livsberättelse.

     När vi arbetade med att spänna limknektar och justera vinklar som om vi skulle klara en bana på “Fångarna på fortet” i träslöjden.

Sunday sunset - reaktionista.se

     Solnedgångens färgkavalkad från köksfönstret.

     När Marielle kom till skolan och både jag och Denise ville slänga oss runt halsen på henne för att vi blev så glada.

     Rensa papper och lådor hemma. Vill inte sluta.

     Aktivt deltagande under handledningen så att det blev riktigt intressant.

     När en vän såg att jag hade ont och visade att han brydde sig om det.

Morgonljus - reaktionista.se

     Den tidiga morgonsolen vid ån, mellan trädens skuggor.

     När jag fick visa fadderbarnen hur en klurig uppgift fungerade i deras knep&knåp-bok.

     Skratta så att jag kiknade och resten av gänget jag var med också.

     Höra “Somliga går med trasiga skor” spelas på gitarr när den verkligen betydde något.

     Allt engagemang och all kärlek jag har fått sedan det tuffa beskedet. <333

Vad som göms under vintern - reaktionista.se

     Att lyfta på packningen ovanför mina blomlådor och se synen ovan! Physalis, citronmeliss och andra örter är redan på gång 😀

     När jag insåg att mars slutar på en söndag. Och att 1 april är både måndag och kursstart. Det är något med mig och när saker synkar på såna sätt.

     Att det kom folk till vår projektträff. Det var inte självklart.

     Värmen i vårsolen!

     Baka eget bröd. Se recept bland länkarna 😉

Våren är på väg - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Nattjäst bröd har jag tänkt göra hela veckan och så igår dök det här receptet upp från bästa Clara!

     Elins fototips är en riktig favorit och att fota soluppgången är något jag önskar att jag gjorde oftare. Speciellt efter det här inlägget och alla stämningsfulla foton!

     Behöver du också bättra på humöret lite? Då är kattungar ett bra recept. Som Emmas nya familjemedlem.

2 kommentarer

Kommentera