Jag är så tacksam för er. För dig. Ja, för att just du finns här. I veckan pratade jag ännu en gång om vikten av att göra mod av sorgen och mening av smärtan. Att få dela med mig av mitt växande är en revansch och varje gång det kan beröra, inspirera och motivera någon annan är det… ja, hur ska jag ens beskriva det? Så tack. För att du är här med mig. <3

I veckan har jag tagit dag för dag, stund för stund. Jag har hittat återhämtning i det lilla, och i att inte oroa mig eller ens tänka på nästa steg. Nuet, alltså! Vilken power det finns där. Det fick mig faktiskt att bli nästan återställd på några dagar. Trots intensiva studiedagar och kvällsjobb i torsdags.

I fredags var det träslöjd igen och i lördags var det dags för momentet som jag inte kunde avslöja i veckoplanen i måndags: Lindas möhippa. Jag var med under några timmars brunch och fick en energiboost utan dess like. Det behövde jag, för den här mentala tröttheten börjar bli riktigt deppig att ha med sig nu.

Rothoffsparken Förgätmigej - reaktionista.se

     Blommorna i Rothoffsparken som är i sitt esse nu.

     Att jag fick en powernap mellan skola och jobb.

     Bubblor från diskmedel som svävade runt i köket.

Fylliga dofter från prunkande fruktträd när jag en kväll cyklade hemåt.

Färgglad mat.

Gnocchi med ärtor och fetaost - reaktionista.se

     Doften när jag bröt av basilikablad.

     Att ha Asla tätt intill.

     Göra en insats för att kunna påverka utbildningen till något bättre.

     Att tiden på jobbet kändes kort trots att den var lika lång som sist. Fin känsla att bli mer och mer bekväm.

     Ta med mig sallad från nya Colorfood (tips tips om du är i Eskilstuna) och slå mig ner på en gräsmatta.

Colorfood Eskilstuna - reaktionista.se

Odlingarna i hela hemmet, som ger mig glädje varje dag i sitt växande.

     Ta hem min blombänk och känna hur leendet inte har något stopp.

     Eurovision-vecka!!!

     Proviva som släppte utdraget magont.

Solvärme som lockade ut mig till Rothoffsparken.

Rothoffsvillan Eskilstuna - reaktionista.se

     En ny variant av spelet 2048 som upptog mitt fokus när jag behövde distrahera mig från värk och trötta tankar.

     Gyllene timmen genom tätt grönskande trädgrenar.

     Ett lyssnande öra.

     Ta sällskap till föreläsningen med Daniel. Det är väldigt sällan tidspessimisten och tidsoptimismen synkar på morgonen. Mysigt när det händer.

     Solnedgången precis utanför mitt fönster. Tröttnar aldrig.

Solnedgång - reaktionista.se

     En klasskompis som noterade att jag såg febrig ut. Det är så sällan andra ser hur jag mår, och det betyder något då.

     Vänner som frågar hur jag mår även om jag inte alltid kan svara.

     En samling trevliga glada tjejer på Lindas möhippa som fick mig att skratta gott många gånger. Mycket värme och kärlek <3

     Hallon.

     Smyg och hemlighetsmakeri innan vi väl fick Linda fången för möhippa, haha så pirrigt.

Lindas möhippa - reaktionista.se

Stjärnlänkar

     Jag har följt Life on purpose movement lite sporadiskt en tid och nu var det ett gästinlägg som fångade mitt öga. Om Morning Pages (idé från Julia Cameron) som är ett beprövat recept för att rensa huvudet dagligen. Det vill jag ta upp igen. Hoppas att du också kan bli inspirerad!

     Christin / Midis firar fem år som gift med att dela sagolikt vackra bröllopsbilder med viktiga tips om hur ett bröllop blir naturligt fint och nära.

     Linda / Resa Medvetet har bloggat om att åka tåg i Norge, och där finns ju jag också med på ett hörn. Så jag kan till och med intyga att all klokskap hon skriver om är sann.

3 kommentarer

  1. Kikade in precis och en liten notis bara – idén med morgonsidor kommer ursprungligen från Julie Cameron & hennes bok ”The artist way”, (ett 12-veckors program för konstnärer) 🙏✨ har inte läst just den men en annan av hennes böcker (minns tyvärr inte titeln) som också nämnde morgonsidor, och var väldigt bra. Tips!

      • Ja precis, de är inspirerande båda två! Och haha, såg att jag själv blandade ihop Julie och Julia 😂 Nåja. 💫

Kommentera