Hej, hur mår du i värmen? Jag sköljer handlederna i kallvatten och dricker vätskeersättning några gånger per dag. Det verkar fungera ganska bra ändå. Efter långa arbetsdagar har jag cyklat till ån och tagit mig ett svalkande dopp. Behovet av återhämtning har ökat under veckan och med en ledig helg och en lugnare vecka framåt känns det som att jag kommer att komma igen. Jag vet att jag inte är gjord för den här typen av liv, men det fungerar under en kortare period som nu i sommar.

Återhämtningen tar tid och min lediga tid får spenderas på vila och egentid. Det gör mig inget egentligen. Jag njuter gott av nuet. Det enda jag skulle önska att jag orkade mer är att träffa vänner. Den energin skulle jag behöva. Nu tar den sociala energin slut på mitt arbete. Så är det nu, livet. Jag accepterar det.

Vilsta Eskilstuna - reaktionista.se

     Simma ut i ån efter tretton timmar på jobbet i värmen.

     Göra något av all sorg genom att samla de som känner samma.

     Apelsinträdet som har växt 30 cm på en vecka.

     Cykla ikapp med en sädesärla.

     Skriva några rader i dagboken om det som känns.

Myntavatten - reaktionista.se

     Egenodlad mynta i vattnet.

     Vattenspridarens mönster.

     När Asla vilar hakan mot min arm när hon ligger i mitt knä.

     Sitta uppe tills mörkret faller i tystnaden.

     Fläkt!

Malma marknad - reaktionista.se

     Handbundna korgar, kvastar och andra trähantverk på Malma marknad.

     Himlen och molnen i ett rosa sken från solnedgången.

     Ta mig steg för steg vidare i organiseringen av bloggkategorierna.

     Resorb! Nödvändigt med vätskeersättning i denna hetta.

     Dela sårbara förtroenden sinsemellan.

Sörmland - reaktionista.se

     Åka motorcykel längs Sörmlands landsbygd och känna sommaren i hela kroppen.

     Vinna i kortspel.

     Bygga på min trädgård i fantasin. Syrénbuskar, hortensia och en rabatt med vallmo och blåklint…

     Lyssna på sommarprat efter sommarprat och få insyn i andra människors livserfarenheter.

     Ta mig hem till Asla mitt i arbetsdagen med oroligt hjärta i värmen och se att hon mådde helt utmärkt i skuggan.

Asla norsk skogkatt - reaktionista.se

     Få låna ordinarie personals nycklar under personens semester. Fint förtroende.

     Slänga upp håret i en slarvig knut.

     En kollega som blev grattad av sin partner genom blom- och chokladbud till jobbet.

     Studentrabatt på apoteket.

     Hitta kläder på rea som jag kan ha på jobbet i värmeböljan.

Linnebyxor - reaktionista.se

Stjärnlänkar

     Jonna Jinton har gift sig med sin älskade Johan och bröllopet är en lika vacker saga som resten av deras kärlekshistoria.

     Christin skriver om sårbarheten med all styrka som finns i den.

     Traumaanpassad yoga med Yogobe – I samarbete med Wonsa får du de första 30 dagarna gratis om du anger koden “WONSA” när du skapar ett konto.

2 kommentarer

  1. Hej!
    Fina stjärnögonblick! Glädjande att läsa.
    Min vecka har innehållit både djupa svackor och höga toppar. Det bästa var en trevlig men galen roadtrip i fredags. Åkte 38 mil för att dansa på ett ställe jag velat dansa på i flera år. Det var ungefär lika fint där som ryktena sagt (men helt galet varmt). Väldigt kul, även om jag inte orkade/hann dansa så mycket som jag ville. Sen åkte vi 38 mil hem igen, kom hem sju på morgonen 😆. Har aldrig åkt så långt enbart för dans. Annat fint från veckan är alla fjärilar som verkar trivas väldigt bra hos mig och smultronen jag fått. Jag uppskattar att gå barfota utomhus och det verkar som att jag lyckats odla tomater i år. När det varit som varmast har jag svalkat mig i vattenslangen så ofta som behövts.

    • Åh så underbart att kunna gå helt in i något man verkligen gillar att göra på det viset <3 Låter underbart! Fjärilar är ju så vackra, hört att det är ett riktigt fjärilsår i år! 😀 Så mysiga sommarögonblick du delar med dig av, Sara. Tack!

Kommentera