Hej där! Hur är din dag? Vad tänker du på, vad känns? Tycker så mycket om när vi kan dela våra inre världar med varandra. Det blir liksom mindre ensamt där inuti då. Idag jobbar jag också ett extrapass hela dagen, så att få höra hur ni har det skulle göra att dagen går lite snabbare.

Jag har jobbat mycket i veckan. De andra dagarna går åt till återhämtning, men jag har faktiskt lyckats få till en lunch med min vän Lovisa som åkte hit från Uppsala. Så glad för det! Annars har jag använt skogen för att tanka kraft. Jag promenerar, plockar blåbär och lyssnar till vinden. Jag vaknar och somnar med Aslas kurrande ljud nära.

I helgen har vi delat upp de sista sakerna och imorgon bor jag själv igen. Det känns som en nystart, även om det också är vemodigt. Jag ser fram emot att göra iordning här hemma och hitta mina egna rutiner igen.

Asla - reaktionista.se

     Att ha Asla nära.

     “Att växa ur trauma”-gruppen som är min bästa hejarklack.

     Sången Ta mig till havet som fick mig att minnas något vackert.

     Harar som skuttar fritt över gräset och en som lägger sig i en grop i en gräsmatta.

     Flatbread med ost, valnötter och honung. <3

Mocca Deli Eskilstuna - reaktionista.se

     Att jag orkade ringa en anhörig till en vän som gått bort och dela sorgen. Ett fint samtal trots all smärta.

     Få 305 poäng i Yatzy.

     Möta ett bekant ansikte i motionsspåret.

     Att jag vet vad jag behöver för att orka med de tuffaste stunderna.

     Träffa finaste Lovisa <3

Lovisa Rothoffsparken - reaktionista.se

     Att få Almedalsdrinken (2018) på flaska av Lovisa.

     Sova tills jag vaknade utan alarm.

     Höstkänsla i luften.

     Blåbärssmoothie som mellanmål.

     Någon som lyckades förmedla både medkänsla, hopp och förståelse i ett viktigt telefonsamtal.

Blåbärsskogen - reaktionista.se

     Blåbär, blåbär, blåbär. Jag kan inte riktigt sluta plocka.

     Springa några steg i löparspåret och känna att det faktiskt kan gå.

     Gå ut i skogen med tungt hjärta och komma tillbaka med lätthet i hela kroppen.

     Våga stå för min åsikt.

     Komma i mål med att uppdatera alla inlägg med den nya förhoppningsvis tydligare kategoriseringen. Snart ser ni också förändringen.

Pelargoner för en vän - reaktionista.se

     Langa pelargoner till en god vän.

     Gå 7000 steg innan klockan 10. Skön känsla i kroppen.

     Ett mail från en vän som fyllde mig med kärlek från topp till tå.

     Kunna skratta åt absurditeter som att jag fick en tid hos en kurator som inte fanns, även om det i grunden finns en stor smärta bakom.

     Tegelkonsten i husfasaderna närmast tågstationen.

Tegelhus MDH - reaktionista.se

Stjärnlänkar

     Beata når alltid djupt in i mig med sina texter. Hon ser tillbaka på några år av sitt liv och ser något viktigt.

     Sofia skriver om de kärleksfulla fysiska handlingarna som betyder extra mycket i en digital stressad värld.

     Rida häst och beställa genom Drive In? Jodå, det gjorde det här underbara gänget där Linda ingår. Hon beskrev det hela så underbart att jag blir glad varje gång jag tänker på det.

2 kommentarer

  1. Haha, den där drinken har varit på många ställen! Buren från Almedalen förra året, bodde ett tag i min gamla lägenhet, följde med till Västerås när jag försökte hälsa på förra gången, sen tillbaka till Uppsala igen, följde med i flytten till nya lägenheten där den bott över ett halvår… Men nu till slut hos dig! Tack för ett fint besök min vän ♥️

Kommentera