Det har varit en tuff vecka och jag har haft mycket känslomässigt motstånd att brottas med. I helgen har jag behövt fokusera helt på att skriva om en uppgift som jag hade seminarium för i tisdags. Det är svårt när jag drivs så mycket av lust och utveckling i studierna och nu har jag hamnat i ett läge där jag mest behöver göra det som förväntas av mig. Samtidigt som det har visat sig att det var ännu svårare än jag hade trott att få göra min praktik efter min förmåga. Jag har kämpat mycket med att ifrågasätta mina reaktioner och pröva dem mot verkligheten genom att bolla med andra. Det tar så klart ännu mer energi att behöva slåss för min hållbarhet.

Nästa vecka ska jag jobba på att ta en dag i taget och inte låta andras oförståelse få förstöra mitt humör. Jag behöver hitta en acceptans för det som är och göra vad jag kan för att få det att bli hållbart i stunden. För det är vad jag kan göra nu, och jag vet att det kan räcka långt. Men nu kikar vi på veckans fina ögonblick.

Novemberguld - reaktionista.se

     Guldljuset i skogsdungen och frosten som ännu låg kvar på marken.

     Solkatter på husfasader.

     Lövprassel.

     Stöta på en vän och ta sällskap hem från sjukhuset.

     Traumaskolan som beskriver trauma pedagogiskt och intressant.

Första snön - reaktionista.se

     Strosa hemåt i det första snöfallet.

     Att få beskedet efter mammografin att jag även denna gång är frisk.

     Röda rönnbär som bryter igenom den grå massan.

     Att min hylla är redo att hängas upp!

     Laga en lasagne som räckte långt in i veckan.

Träslöjd - reaktionista.se

     Brainstorma idéer efter en långpromenad.

     Äta mat och skratta med en vän.

     Doften av träolja.

     Serien Älska mig på Viaplay (av och med Josephine Bornebusch)

     Ett knippe tulpaner som förgyller vardagen.

Tulpaner - reaktionista.se

     När jag hade gått en mil redan vid ett på dagen.

     Att bli lyssnad till.

     Att borsta tänderna på Asla utan att bli sönderriven.

     Bjuda en vän på middag och göra det lite extra fint för oss.

     Boka in en efterlängtad loppisrunda.

Asla - reaktionista.se

     När Asla lägger sig på rygg och är sitt sötaste jag.

     Speglingar av höstlöv och trädgrenar i fönsterrutor.

     Få ihop ny text trots allt motstånd i studierna just nu.

     Tips på recept för matlåda från Instagram-följare. <3

     Krusningar på vatten.

Eskilstuna - reaktionista.se

Hur har din vecka varit?

med kärlek,

Kommentera