En otroligt intensiv vecka. Det märks att det är sommar och att jag snart ska få sommarsällskap här hemma. Jag har städat balkongen, rensat ut två tredjedelar av min klädkammare, fått hjälp att tapetsera rummet jag ska hyra ut och flyttat grejer till förrådet. Jag har också planerat tågluffen jag ska göra i sommar och gått i Pridetåget här i stan. Det är inte så konstigt att jag är trött. Veckans bästa har nog ändå varit mina bad i solnedgången fyra kvällar i rad och att sitta på klippor med en vän och äta glass.

Veckan som kommer ska jag utvärdera maj månad, spika tågluffens alla resmål, få ihop samlingsinlägget till Monthly Makers, färdigställa rummet med persienner och möbler, ta emot sommargästen och njuta av varje andrum däremellan.

Stilleben balkong penséer - reaktionista.se

     Ta mig hem med 34 liter jord på cykeln.

     Asla som njuter av värmen på balkongen.

     Skrubba rent balkongen från stadssmuts, damm och pollen.

     Känna mig vacker.

     Att få vara den person för någon annan som jag hade behövt när jag hade det som tuffast.

Den gyllene timmen Pottskär Kvicksund - reaktionista.se

     Den gyllene timmen som är mer gyllene än vanligt just nu.

     Sommarblommorna som står i full prakt vart än jag ser.

     En fiskmås som dök upp och ner i ån under en klarblå himmel.

     Bli fotograferad i Pridetåget av lokaltidningen.

     Sparrisreceptet som blev så himla gott.

Physalis blomma på stickling - reaktionista.se

     Att mina physalissticklingar har fått blommor bara av att stå i vatten.

     Planera sommarens tågluff och känna längtan.

     Endorfinet som rusar genom kroppen vid ett dopp i sjökallt vatten.

     Att få ta avsked under blommande äppelträd.

     Ljuset i det nytapetserade rummet som var så mörkt förut.

Bad i solnedgången Pottskär Kvicksund - reaktionista.se

     Sitta med en vän och se solnedgången från en klippa.

     När det går bra för ens bloggkollegor. Blir så himlans stolt!

     Två familjer av gäss som spatserade runt vid vattnet.

     Prunkande fruktträd som knappt orkar bära upp sina blommiga grenar.

     Clowner i Pridetåget som fångade in poliser i regnbågsflaggor.

Spring Pride 2017 Eskilstuna - reaktionista.se

     Doften som sprids av min Doktor Westerlund.

     Sticklingar av fittonia – kanske de vackraste bladen som finns?

     Människor i balklänningar och kostymer i solnedgången vid Sundbyholms slott. Minnen från min egen bal i nionde klass som värmde i hjärtat.

     Reflektioner i spegelblankt vatten.

     Få ut alla växter på balkongen och se hur de lever upp av värmen och ljuset.

Bal Sundbyholm 2017 - reaktionista.se-1

STJÄRNLÄNKAR

     Linda har gått en floristkurs och kommer med många matnyttiga tips från den.

     Anna María levererar ett vackert IKEA-hack av en lampa som jag ju bara måste testa.

     Vegobiffar kan ju varieras på alla möjliga sätt. Dessa biffar med ärtor, fetaost och zucchini av Agnes får det att vattnas i munnen.

     Elsa skriver om det som känns, och gör det med så mycket innerlighet.

     Elin har gjort det igen! En guide till emojis och hur de egentligen används.

Vad vill du minnas från din vecka?  

 

9 kommentarer

 1. lika fint som alltid!
  den här veckan jobbade jag bara tre dagar för att sedan ha långhelg. det var så himla fint att vara ledig lite längre. hinna njuta av ingenting. andas ut. bara vara, helst i solen.

 2. Vilken vecka! Förstår att det tar på krafterna. Och kul att du gillade min lampa. Tycker verkligen du ska prova!

 3. Min vecka var rätt fin faktiskt, har träffat folk varenda kväll utom igår och även om det gör mig trött så är det nog precis det jag behöver just nu. Står inte ut i min ensamhet. Haft ett långt och jobbigt samtal som ändå gav mig nya insikter och förståelse. Och hallå VÄDRET!? Även om jag jobbat hela långhelgen så var det ändå så fint!

  • Wilda Svara

   Vad fint att du haft en bra vecka så. Vädret var verkligen fint. Tycker dock att det är skönt med en liten paus nu <3

 4. Vilket fint foto det med dig i förgrunden och vatten och solnedgång i bakgrunden! <3

  • Kul att du ska tågluffa förresten! Det har jag länge velat göra också. Men sedan jag fick ibs har jag varit lite osäker på hur jag ska få till det. Så jag är inte redo för det ännu känner jag. Men någon gång! Så ska jag!

   • Wilda Svara

    Tack! <3

    Och ja det ska bli fint. Tågluffar i Sverige och ska besöka folk jag känner så det känns helt lugnt. Min IBS reagerar nog bara på stress tror jag så det viktiga är att jag tar det lugnt. Hoppas du är redo för det snart, förstår att du vill <3

Kommentera