Jag kan äntligen säga: jag klarade det! Den här terminen har verkligen prövat min mentala förmåga till sin yttersta gräns men jag har klarat det. I torsdags gjorde jag min sista praktikdag och nu några dagar senare har jag kunnat landa i en god känsla. Jag fick så många uppmuntrande hjärtevärmande ord de sista dagarna som jag alltid kommer att bära med mig. Varma kramar, gåvor och närvarande blickar.

I fredags tog jag och min vän Denise mod till oss och badade i den kalla ån. Den euforiska känslan bubblade upp i skratt och stolthet. Bra start på helgen som fortsatte med en prestationslös dag hos stjärnföräldrarna med långpromenad runt ön. Självklart är jag sjuk nu igen och kommer nog vara det från och till ett bra tag innan immunförsvaret hämtat sig. Men men nu går jag in i ett annat tempo med möjlighet till mer hållbar planering. Snart kommer livet att bli snällare, och jag längtar efter att ge er fler inlägg med traumafokus och självhjälp.

Skogens guldljus - reaktionista.se

     Guldljuset som mötte mig i skogen när jag tog det längre motionsspåret.

     När L gav mig ett vackert hjärta i återbruksmaterial som hon hade skapat själv. Blev så rörd!

    Bli bjuden på mat som jag knappt ville äta upp för att få ha kvar den.

     När solen lyser upp mitt hem, så efterlängtat med ljus!

     Att jag vågade kallbada! Obeskrivligt härligt.

Kallbad - reaktionista.se

     Att våga längta efter vila.

     När kollegor efterfrågade det arbete jag har skrivit under hösten.

    Att känna hur jag har växt i självkänsla under praktiktiden.

     Få se en ny chef sätta sin prägel på ledarskapet.

     Juvelblomman som är den finaste växt jag någonsin haft. Tänk att jag fick den från teamet. <3 Den kommer alltid påminna mig om den här tiden.

Juvelblomma - reaktionista.se

     Hemmagjorda bakverk som uppskattades när jag var så nervös inför det.

     Att hitta en bra PM-partner till nästa kurs och känna mig hoppfull i det.

    Kvällspromenad längs ån.

     Denise uppmuntran och stöd vid kallbadet.

     Solnedgången speglad i en vattenpöl.

Spegling - reaktionista.se

     Blicka ut över Mälaren när solen tittade fram.

     Få höra “du kommer att bli en jättebra socialsekreterare”.

    Att jag mot alla odds lyckades få klart tack-presenterna till mina handledare.

     Få höra från en teamledaren att jag stärkt hennes bedömningar och perspektiv.

     Krämig kantarellpaj. Mums!

Kantarellpaj - reaktionista.se

     När Denise och jag skämtade om att det var märkligt att det var så lite folk på bryggan nu när det ändå var sol. 😉

     Borra in mig i Aslas mjukhet.

    Alla avskedskramar med uppmuntrande ord och “välkommen tillbaka”.

     Att cheferna kom ner från sitt möte för att vara med på mitt avslutningsfika.

     Statyn framför stadshuset som alltid får mig att tänka på att upphöja barnperspektivet.

Eskilstuna- reaktionista.se

Vad har gjort din vecka fin?

med kärlek,

Kommentera