Hej från uppsats-bubblan! Nu är vi verkligen på sluttampen. Den största utmaningen är att få ner antal ord, vilket var väntat. Stunder av flow och stunder av mental krasch avlöser varandra. Igår försov jag mig på en lördag och tur var väl det, så att jag kunde ta nya tag sen. Det är inte mycket annat som får rum i min värld nu, men jag är noga med att ta hand om mitt mående och bryta av med promenader, samtal och stretching. Som jag skrev på instagram: jag måste också hålla. På onsdag skickar vi in för opponering. Jag ber också om överseende för obesvarade kontaktförsök just nu. Också något jag behöver göra för att hålla hela vägen in i mål.

Wilda och puffärmarna - reaktionista.se

     Puffärmar!

     Jobba med en kollega och se så tydligt hur vi kompletterar varandra.

     Få kraft att ta tag i sånt som skam kvävt under många år.

     Att känna sig sådär mysigt trött på morgonen.

     En fiskmås som flög i kvällssolens ljus med glittrande vingar.

Asla norwegian forestcat - reaktionista.se

     När Asla ligger och spanar uppepå sänggaveln och skapar ett vackert stilleben tillsammans med Angeliqas fotokonst.

     Kunde inte sluta skratta åt en felskrivning när någon skrev och frågade om råd för renovering av sitt kön (kök). 🤣

     Hitta den andra strumpan.

     Att bli bemött med medkänsla.

     En promenad i vårregnet bland ljuva dofter och klar luft.

Rain of May - reaktionista.se

     De klargröna gräsmattorna.

     Träffa på en vän som förstår djupare betydelser när ord inte räcker.

     Skämten som “nu upplever jag plötsligt en känsla av sammanhang” utifrån att det är just det vi studerar i uppsatsen.

     Försova mig när det verkligen behövdes.

     Kvällsljuset som ger flera nyanser av guld i träden som reflekterar den.

Sunset of May - reaktionista.se

     Att mitt flow i skrivandet kommer så naturligt bara jag får rätt återhämtning.

     Kunna prata om det som inte har ord.

     När någon ringer och säger “jag ville bara höra din röst”. <3

     Att fatta mitt första beslut om att inleda utredning som socialsekreterare.

     Utflyttningsfest för tomaterna på balkongen (som dock fick åka in igen samma kväll).

Tomatoes moving out - reaktionista.se

     Vad halloumi gör med en måltid.

     Urspårade samtal i fikarummet.

     Få frågan om jag har möjlighet till en Skype-fika från saknade vänner.

     Alla gånger jag råkade skriva att jag “utreder inledning” när jag skulle inleda utredning.

     Blommande vackra kluster i träd och buskar.

Blooming trees - reaktionista.se

Stjärnlänkar

     Ingen har väl missat “Normala människor” men jag tipsar ändå! Den växer dessutom längs vägen, tycker jag. Nära och sårbart.

     Josefins spoken word om de senaste nyhetshändelserna kring sexköp fullständigt golvade mig med briljans.

     Mitt i slutspurten hoppas jag få lyssna till Elins webinar om sökoptimering. Hon är så proffsig och SEO är nummer ett om en vill synas på nätet. Intresserad? Anmäl dig vet ja! Som medlem får du rabatt/gratis tillgång.

*

Psst… du vet väl att jag ibland bjuder på extra stjärnögonblick via Instagram Stories?

*

Vad har du stannat upp vid i veckan?

8 kommentarer

  1. VÅRREGN! älskar regn. älskar det ännu mer när det är tillräckligt varmt och ljust för att man liksom ska kunna gå ut och njuta av det ordentligt.

    och älskar “könsrenoveringen”, den där sortens små saker som ger långa skratt är ju verkligen glimrande ögonblick i vardagen om något.

  2. Hej Wilda,

    what are you apologizing for? For non-given answers? I think you give quite many and good answers. And by the way, there are also that moments, when you just don’t know what to say. … Or do you apologize for trying to make contact? Why? What is bad about it? Usually the other person doesn’t understand the tries of contact. But you can’t do anything about that. I’ve spent this week thinking about what I’m going to do this week. But suddenly this week was over. Now I’m facing a new week.

    Hej då och en trevlig vecka 🙂

  3. Jag är så trött just nu så jag sitter och spånar (läs spårar ur) kring vad människan som ville renovera sitt kön/kök skulle göra. Rensa rören? Täppa till alla hål? Isolera? Fixa nya ytskikt? Slipa golven? Flytspackla måste det vara!😆

Kommentera