Jag landar i en annorlunda vardag, i ett lugnare och mer fokuserat tempo. Lisa flyttade in i söndags och sedan dess har jag tagit avstamp i hennes morgon och gått och lagt mig i tid. Under hennes arbetsdag har jag läst igenom min bok, kunnat landa i vad som nu är kvar att skriva och börjat processen med att söka ny inneboende till hösten. Det tär på krafterna att ha en ny person nära samtidigt som det är både tryggt och stimulerande. Det kommer nog ta ett tag innan tröttheten lägger sig. Det viktigaste är att jag kan ta hand om mig i detta läge och det har jag lyckats så bra med. Det är lätt att tycka om sig själv när en är sin egen bästa vän, partner och förälder på samma gång.

I torsdags var jag i Västerås för att träffa klokstarka Elina, och fick chansen att träffa InoS häftiga VD Linda (något starstruck där i början) . Så glad att vi hittade ett hundvänligt kafé för oss och Lindas söta hund Leia. En otroligt givande dag. Även igår var jag ute på äventyr med vänner och fick besöka en omtalad och vacker plats som har förändrat liv. Smått omtumlad nu. Och tillfreds. 

Jag har också, med mycket stöd från Agnes, funnit en ny ingång i bloggandet. Jag vill ju att min blogg ska spegla mitt liv och vart jag är just nu. Därför kommer det att gå långsammare här framöver. Mitt liv går långsammare, är mer fokuserat och grundande idag. Jag vill att det ska vara så här med. Jag vill förmedla grundtrygghet, eftertanke och närhet. Jag vill berätta mer om hur de inre processerna ser ut idag och jag vill bjuda in er i det – och hoppas att vi med tiden kan bygga upp en relation genom den här bloggen där vi möts i ärlighet och där ingenting behöver vara färdigt. Som ett av mina ledord i livet:

Rörelse; allt annat är smärta. 

Med blicken på sommaren - reaktionista.se

     När Asla stryker sig mot Lisas ben (min sommargäst). <3

     Göra kikärtsmaränger och kunna bjuda någon ↑ på det direkt.

     Att jag fick klart mitt första inlägg om meditation och hittade ett sätt att komma förbi prestationsångesten jag kände i det – genom att bara skriva ur mig utan att värdera.

     Leka lite med bildredigering och släppa mina gamla idéer för ett tag.

     Liljorna som har slagit ut i veckan.

Liljor i kruka - reaktionista.se

     Klänningen jag fyndade på Vingåkers Factory Outlet. Ni ska få se, jag lovar! 😀

     Regndroppar på björklöv. Som pärlor.

     Grön lummighet.

     Att jag har kunnat acceptera trötthetsläget hela veckan utan motstånd.

     Syrénblommor och syréndoft som blir syrénsaft med recept från Hungry Heart.

Vegetarisk pasta Global living Västerås - reaktionista.se

     En riktigt krämig pasta med pesto, fetaost och zucchini. Global living är ett riktigt bra ställe i Västerås. Både för lunch och fika! Och hundvänligt visade det sig! →

     När jag mötte upp Linda och Leia för en spontanfika. Så härlig avslappnad person att hänga med. Och sötaste hunden smälte mitt hjärta <3

     Hundkäx i skogsbrynet. De spröda vita blommorna i allt det gröna.

     Bara vara med mig själv i tystnad, och kunna vila i det.

     Att få saker klart som har tagit tid att hämta kraft för.

Spegelblank sjö med gula näckrosor - reaktionista.se

     En spegelblank sjö med gula näckrosor som helt förtrollade mig.

     Rutiner som bara går av sig själva.

     Närma mig ett avslut med berättelsen, känna den avrundas i mig.

     Regndroppar på fönsterrutan.

     Äggen från Cathrins gård som ju är helt magiskt vackra.

Ägg från Fräkentorp med lila syrén - reaktionista.se

     Läsa igenom utkastet på min bok och känna stolthet.

     Ett förfallet växthus. Så vackert, skört och vemodigt. Jag önskar att jag fick rusta upp det och bevara det.

     Skype-dejt med Agnes med många nya perspektiv och insikter.

     Avsluta kvällarna med att se Tretton skäl varför (Netflix) med Lisa bredvid i soffan.

     Att jag börjar hitta ett lugnare tempo i mina dagar, i vad jag gör och hur jag tar mig an saker. En sak i taget, med mer tid att landa i emellan.

Övergivet växthus - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Beatrice har släppt temat för Monthly Makers i juni. Ett tema som vi deltagare själva har varit med och röstat fram. Jag ser verkligen fram emot att sätta igång!

     Ellen har skrivit ett jättebra inlägg om att leva med IBS och ger ett superbra tips som jag själv måste testa!

     Vill du liksom jag komma igång med löpning men inte vet hur du ska börja? Elin har gjort det! Hennes berättelse och tips motiverar mig mycket – speciellt strategin att börja lugnt och utan prestation. Hållbar löpträning, skulle jag kalla det.

     Beata, som jag alltid kommer att förknippa med rosa och blå pastellfärger, har hittat sin rosa sjö: Saltsjön Torrevieja. Det är lätt att bli förälskad i Moder Jord.

     Min MonthlyMakers-kollega Emilia är månadens medlem på Influencers of Sweden. Hon säger så bra saker + är en av mina topp 5 favoriter i bloggvärlden nu så jag tycker verkligen att du ska spana in den här stjärnan.

Vad får dig att må bra och känna dig tillfreds i ditt liv just nu?

 

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

12 kommentarer

 1. KRAM fina Wilda. Tack för en fin fika och att du bidrar till att få mig att vilja hitta mer lugn i själen.

 2. blir som vanligt så himla glad av din sammanställning från veckan <3 fint att du också gillar IBS-inlägget. hoppas det kan hjälpa litegrann. kram!

  • Wilda Svara

   bästaste! <3 jag hoppas verkligen att det kan hjälpa. när jag får pengar nästa vecka ska jag kika på apoteket efter den där medicinen du tipsade om. kram!

 3. Så tänkvärt och vackert skrivet och stämningsfulla bilder. Tack för dig 😍🙏

 4. varenda punkt i detta himla inlägg är så fint. och bilderna, speciellt den på det vildvuxna växthuset. <3 tycker så mycket om dessa sammanställningar fina du.

  • Wilda Svara

   tack! så himla glad att jag hittat dig som också förstår vad detta betyder. blev så himla nöjd med den här nya bildredigeringen och är glad att du ser det 😀 <3

  • Wilda Svara

   Tack! Vad glad jag blir! Det kändes lite extra i mig också med dessa bilder. Det här är en lista som återkommer varje söndag, så jag hoppas att du kommer tillbaka så du får läsa fler 😀

 5. Huur vacker är inte du på den där första bilden?! De där rosiga kinderna alltså <3 Ser fram emot att ses över Midsommarhelgen!
  Fick också många nya perspektiv från vårt Skypesamtal. Går nog i liknande tankar med bloggen så kan verkligen relatera till hur du känner. Nu blir jag extra pepp att gå vidare med de tankarna, och det känns på något sätt lättare när jag vet att jag inte är ensam om dem 🙂

  • Wilda Svara

   Men fina du! Så smickrad jag blir ☺️ Ser också fram emot att ses så mycket! Vad fint att det även kunde göra nytta åt det hållet. Jag kände även att det andra vi pratade om gav mig perspektiv där jag behövde. Fint att en kan prata med sig själv samtidigt liksom 😘

Kommentera